Ολυμπιακός - Κώστας Μανωλάς: Το ενδιαφέρον τής Νάπολι για τον Καμαρά αναφέρουν σχεδόν καθημερινά τα ελληνικά media και στο sportdog.gr έψαξε το θέμα λίγο από την Ιταλία, επικοινωνώντας με τον expert τού ποδοσφαίρου στη γειτονική χώρα, Γιάννη Γιαννούλα.

Τι ισχύει στα χαφ της Νάπολι, πόσα λεφτά δίνει για έναν χαφ και, κυρίως, πόσο πιθανή είναι μια τράμπα ανάμεσα στις δύο ομάδες με Καμαρά και Μανωλά στο προσκήνιο;

Οι απαντήσεις στη συνέντευξη του sportdog.


"Δεν γράφουν για Καμαρά και Νάπολι - Καλύτερος από Μπακαγιόκο"
 

Γιάννη, το θέμα τού Καμαρά και της Νάπολι συντηρείται καθημερινά από τον Τύπο στην Ελλάδα - Αντίστοιχα ο Τύπος τής Ιταλίας ασχολείται σχετικά;

"Πριν από καιρό έγραφαν κάτι, τώρα πρόσφατα όμως δεν έχω δει κάτι παρόμοιο. Η αλήθεια είναι ότι από τη Νάπολι έφυγε ο Μπακαγιόκο, που μάλλον ακολουθεί τον Γκατούζο στη Φιορεντίνα, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Φαμπιάν Ρουίθ, από ομάδες της Ισπανίας". 

Άρα ψάχνει για παίκτη στη θέση του Καμαρά;

"Ψάχνει για παίκτη στη θέση του, οπωσδήποτε θα ψάξει με αυτά τα δεδομένα. Μάλιστα, τον Καμαρά τον θεωρώ πιο τεχνίτη ως χαφ από τον Μπακαγιόκο".


Πόσα δίνει για Καμαρά η Νάπολι - "Θα τραβήξει η τράμπα με Μανωλά - Βασικός στον Ολυμπιακό"
 

Ο Ολυμπιακός θέλει να πετύχει ένα σπουδαίο deal, ίσως 20+ εκατ. ευρώ, για να παραχωρήσει τον Καμαρά - Μπορεί να δώσει τόσα λεφτά η Νάπολι;

"Είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσει να κάνει σκόντο ή να βάλει οψιόν για την επόμενη χρονιά. Αλλά είναι και θέμα διοίκησης αν θα προχωρήσει ή όχι η μεταγραφή. Η Νάπολι θα θελήσει να ρίξει το ποσό, αυτό είναι σίγουρο".

Το ενδεχόμενο τράμπας με τον Μανωλά, που γράφει κάπως αβίαστα ο Τύπος στην Ελλάδα, θεωρείς ότι μπορεί να προκύψει; 

"Αν υπάρχουν όντως συζητήσεις, μπορεί να γίνει μια κουβέντα για τον Μανωλά. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θέλει να επιστρέψει ο Μανωλάς. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για υπόθεση που θα τραβήξει σε μάκρος, γιατί υπάρχει ενδιαφέρον για να πουληθεί ο Κουλιμπαλί. Οπότε η Νάπολι δεν μπορεί να ξεπουλήσει τόσο εύκολα και από τόσο νωρίς την άμυνά της. Θα πρέπει να γίνουν συζητήσεις, να φανούν οι εναλλακτικές, στα πόσα χρήματα μπορεί να πουλήσει τον  Κουλιμπαλί κ.λπ. Θεωρώ ότι θα πάει σε μάκρος το σενάριο για να επιστρέψει ο Μανωλάς".

Τέλος, θέλω να μου πεις δύο λόγια για τον Ουνάς της Νάπολι, το όνομα του οποίου επίσης έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό;

"Ο Ουνάς είναι πάρα πολύ καλός παίκτης, με ντρίπλα, ταχύτητα, τεχνική αλλά δεν πιστεύω ότι κάνει για το τοπ επίπεδο της Νάπολι. Άλλωστε, στη Νάπολι δεν πήρε ευκαιρίες, τον είχαν δώσει δανεικό στην Κροτόνε και έκανε πολύ καλές εμφανίσεις. Αλλά τις έκανε σε ομάδα που υποβιβάστηκε. Το όνομά του ακούστηκε για ομάδα της Ιταλίας, στο μικρομεσαίο επίπεδο, είναι παίκτης που αγωνίζεται ως δεύτερος επιθετικός, στο πλάι, δεξιά και αριστερά. Θεωρώ ότι για τον Ολυμπιακό είναι καλή περίπτωση, παίκτες με ντρίπλα και επιτάχυνση στην Ελλάδα κάνουν παπάδες. Όσο ήταν στη Νάπολι είχε προβλήματα με τραυματισμούς, αλλά στην Κροτόνε ήταν καλά".
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγαλύτερη "αποτυχία" του Ολυμπιακού - "Κάηκε" παίκτης 22 εκατ. - Παίρνει μεταγραφάρα ο... άμπαλος