Facebook Pixel ΑΕΚ - Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Νέος... Μπάγεβιτς - "Κουμπώνει στην ΑΕΚ ο Μιλόγεβιτς" - Ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχοντα στα Σπάτα
| 2021-06-17 11:47:00

Νέος... Μπάγεβιτς - "Κουμπώνει στην ΑΕΚ ο Μιλόγεβιτς" - Ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται στα Σπάτα

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Νέος... Μπάγεβιτς - "Κουμπώνει στην ΑΕΚ ο Μιλόγεβιτς" - Ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται στα Σπάτα

Γιατί ο Εντσάμ "τρέχει" πιο πολύ από Αραούχο και ο νέος στόπερ. Ο ρεπόρτερ της Ένωσης, Νίκος Κιτσιγιάννης, μιλά στο Sportdog για την εποχή του Σέρβου τεχνικού στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

ΑΕΚ - Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Την άποψη, ότι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι ένας προπονητής που «κουμπώνει» στην ΑΕΚ εξέφρασε ο Νίκος Κιτσιγιάννης. Ο ρεπόρτερ της Ένωσης στην εφημερίδα «Τα Νέα» και τον «Over Fm» μίλησε στο Sportdog για τη νέα εποχή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Παράλληλα σχολίασε τα προβλήματα που εγείρονται όπως αυτό του Κρίστισιτς και αναφέρθηκε στις μεταγραφικές υποθέσεις των Τζαβέλλα-Εντσάμ-Αραούχο. Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε:

Ποια εντύπωση άφησε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην πρώτη συνέντευξη Τύπου;
 

«Έδειξε να έχει έρθει διαβασμένος και με όρεξη για δουλειά. Νομίζω πως και για τον Μιλόγεβιτς η ΑΕΚ αποτελεί πρόκληση και συνάμα ευκαιρία. Φαίνεται να έχει πάρει πολύ ζεστά αυτό το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του και σίγουρα αυτό είναι κάτι πολύ θετικό».


Ποιες προσδοκίες δημιουργεί;


«Ο Μιλόγεβιτς δείχνει ένας προπονητής που «κουμπώνει» στην ΑΕΚ. Η φιλοσοφία του ταιριάζει με εκείνη της ομάδας. Είναι ένας προπονητής που του αρέσει το επιθετικό και δημιουργικό ποδόσφαιρο. Επίσης, είναι και… Σέρβος. Η ΑΕΚ έχει παράδοση στους τεχνικούς από την συγκεκριμένη χώρα, με πρώτο και καλύτερο τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Μακάρι ο Μιλόγεβιτς να αποδειχθεί μια τέτοια περίπτωση για την Ένωση».


Στη συνέντευξη Τύπου ο Σέρβος τεχνικός δεν ήθελε να επεκταθεί στη δύσκολη περσινή χρονιά. Στην πρώτη προπόνηση όμως είπε στους παίκτες «δεν αντιδρούμε όταν κάνει λάθος ένας συμπαίκτης μας, τον βοηθάμε». Αυτό δείχνει πολλά για το κλίμα που υπήρχε;


«Πέρυσι πολλά πράγματα δεν πήγαν καλά. Ένα από αυτά ήταν και το κλίμα εντός ομάδας. Νομίζω ότι ειδικά επί Μανόλο Χιμένεθ οι ισορροπίες είχαν χαθεί εντελώς και αυτό αποτυπώθηκε και αγωνιστικά».


Πως θα χειριστεί η ΑΕΚ την υπόθεση Κρίστισιτς;


«Δεν βλέπω τρόπο με τον οποίο ο Σέρβος χαφ θα φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα. Ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε την υπόθεσή του ουσιαστικά τον φέρνει στην πόρτα της εξόδου. Από την άλλη δεν υπάρχει περίπτωση η ΑΕΚ να τον… διευκολύνει, αφήνοντάς τον ελεύθερο».


Τί συνέβη και «κόβεται» ο Γούτας;


«Ο Γούτας υπέγραψε στην ΑΕΚ από τον χειμώνα, όμως στην πορεία ο παίκτης και ο ατζέντης του προέβαλλαν άλλες απαιτήσεις. Με τα τωρινά δεδομένα και βάσει του αριθμού των στόπερ που έχει η ΑΕΚ, ίσως τελικά να μην γίνει αυτή η μεταγραφή».


Πότε τελειώνει η μεταγραφή του Τζαβέλλα;


«Νομίζω είναι θέμα ημερών. Με τον παίκτη υπάρχει συμφωνία σε όλα οπότε δεν βλέπω τρόπο που θα «στραβώσει» αυτή η υπόθεση. Ίσως και μέχρι το σαββατοκύριακο να έχει ανακοινωθεί».


Θα υπάρξει προσθήκη και άλλου στόπερ;


«Η λογική αυτό λέει. Από την άλλη θα πρέπει να περιμένουμε να βγάλει τα συμπεράσματά του ο Μιλόγεβιτς, αξιολογώντας το υλικό. Επίσης για να υπάρξει επιπλέον προσθήκη θα πρέπει να βρεθεί μια άκρη με Χνιντ και Νεντελτσιάρου, που προς το παρόν παραμένουν στο ρόστερ».


Σε ποιο σημείο βρίσκονται οι υποθέσεις των Εντσάμ-Αραούχο;


«Η πρώτη περίπτωση είναι πιο προχωρημένη. Η ΑΕΚ τα έχει βρει με τον παίκτη αλλά περιμένει την ελευθέρας του από τη Σέλτικ. Για το θέμα του Αραούχο νομίζω θα χρειαστεί χρόνος, προκειμένου να καμφθούν οι αντιστάσεις της Λας Πάλμας».


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρώτος που "κόβει" ο Μιλόγεβιτς, Unfair από την ΑΕΚ - "Σκίζει" το συμβόλαιο που μόλις υπέγραψε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags