Facebook Pixel Euro 2020: Χέρι... χέρι στους "16" Ιταλία και Ουαλία - Εντυπωσίασαν οι Ελβετοί αλλά... περιμένουν (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-06-20 21:50:00

Χέρι... χέρι στους "16" Ιταλία και Ουαλία - Εντυπωσίασαν οι Ελβετοί αλλά... περιμένουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χέρι... χέρι στους "16" Ιταλία και Ουαλία - Εντυπωσίασαν οι Ελβετοί αλλά... περιμένουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ατζούρι μπορεί να μην έπιασαν την απόδοση των προηγούμενων αναμετρήσεων όμως και πάλι κέρδισαν με 1-0 τους Ουαλούς, και πέρασαν στην επόμενη φάση, ενώ οι Δράκοι θα τους ακολουθήσουν μιας και στην ισοβαθμία προσπέρασαν τους Ελβετούς, που παρά την εντυπωσιακή νίκη επί των Τούρκων πρέπει να περιμένουν για να μάθουν το μέλλον τους

Euro 2020: Ιταλία και Ουαλία είναι από το βράδυ της Κυριακής και επίσημα στην φάση των "16" της φετινής διοργάνωσης. Στην μεταξύ τους αναμέτρηση οι Ατζούρι κέρδισαν και πάλι, αυτή τη φορά με 1-0 με τέρμα του Πεσίνα, όμως το συγκεκριμένο σκορ έδωσε την πρόκριση και στους Δράκους, που πέρασαν χάρη στη διαφορά γκολ με τους Ελβετούς, μιας και ισοβάθμησαν με τέσσερις βαθμούς. Από την άλλη η χώρα της κεντρικής Ευρώπης ήταν εντυπωσιακή στον αγώνα με την Τουρκία, κέρδισαν με 3-1, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Σακίρι, όμως θα πρέπει να περιμένουν για να μάθουν αν θα προκριθούν στην επόμενη φάση σαν καλύτεροι τρίτοι μετά την ολοκλήρωση όλων των ομίλων.

Δείτε τα γκολ των δύο αναμετρήσεων του Α' Ομίλου του Euro 2020.
 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags