Facebook Pixel Euro 2020: Δεν σταματάνε οι Ολλανδοί! Νέο μήνυμα σε Ντε Μπουρ από... αέρα - Αυτόν ζητάνε να παίξει (ΦΩΤΟ)
| 2021-06-21 18:12:00

Δεν σταματάνε οι Ολλανδοί! Νέο μήνυμα σε Ντε Μπουρ από... αέρα - Αυτόν ζητάνε να παίξει (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Δεν σταματάνε οι Ολλανδοί! Νέο μήνυμα σε Ντε Μπουρ από... αέρα - Αυτόν ζητάνε να παίξει (ΦΩΤΟ)

Την πρώτη φορά οι Οράνιε οπαδοί είχαν ζητήσει από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, πριν τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής του Euro 2020 με την Ουκρανία, να χρησιμοποιήσει διαφορετικό σύστημα από το 3-5-2, χωρίς να τους ακούσει κανείς, όμως την Κυριακή (20/6) αυτοί... επέστρεψαν κάνοντας ακόμα μια νέα έκκληση ενόψει του αγώνα με την Β. Μακεδονία την Τρίτη (21/6) 

Euro 2020: Νέο μήνυμα από... αέρα έλαβε την κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Ολλανδίας, την Παρασκευή (18/6) ο Φράνκ Ντε Μπουρ. Συγκεκριμένα την στιγμή που οι Οράνιε προετοιμάζονταν για την αναμέτρηση της Δευτέρας (21/6) με την Β. Μακεδονία είδε πάνω από το προπονητικό κέντρο ένα ακόμα αεροπλάνο, έχοντας στην ουρά του δεμένο ένα πανό που έγραφε "Είσαι τόσο έξυπνος Φρανκ; Βάλε τον Μάλεν".

Να υπενθυμίσουμε ότι είναι η δεύτερη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει, καθώς πριν την έναρξη της διοργάνωσης οι Ολλανδοί είχαν προσπαθήσει με τον ίδιο τρόπο να... πείσουν το Ντε Μπουρ να  χρησιμοποιήσει το... πατροπαράδοτο 4-3-3 αντί του 3-5-2. Ο Μάλεν στα δύο πρώτα παιχνίδια του Euro 2020 έχει μπει ως αλλαγή, έχοντας μάλιστα και ασίστ στο δεύτερο γκολ των Ολλανδών με την Αυστρία, ενώ σε 45 εμφανίσεις φέτος με την Αϊντχόφεν είχε 27 γκολ και 10 ασίστ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags