Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αλεσάντρο Ντεϊόλα: "Βόμβες" από την Ιταλία - "Η Κάλιαρι μπορεί να χρησιμοποιεί τον ΠΑΟΚ για Ντεϊόλα"
| 2021-06-23 17:50:00

"Βόμβες" από την Ιταλία - "Η Κάλιαρι μπορεί να χρησιμοποιεί τον ΠΑΟΚ για Ντεϊόλα"

Sportdog Team
"Βόμβες" από την Ιταλία - "Η Κάλιαρι μπορεί να χρησιμοποιεί τον ΠΑΟΚ για Ντεϊόλα"

Σε δηλώσεις που μπορεί να αλλάζουν τα πάντα στο θέμα του Ιταλού μέσου και την προσπάθεια του Δικεφάλου του Βορρά να τον κάνει δικό του προχώρησε δημοσιογράφος από την γειτονική χώρα που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Κάλιαρι

ΠΑΟΚ - Αλεσάντρο Ντεϊόλα: Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 και στην εκπομπή "Στη Σέντρα" μίλησε ο ρεπόρτερ της Κάλιαρι, Ματέο Σίζολα, όπου αναφέρθηκε στην υπόθεση που εμπλέκει τον Δικέφαλο του Βορρά και τον Ιταλό μέσο.

"Εχει γεννηθεί σε ένα χωριό κοντά στο Κάλιαρι. Εχει πάει αρκετές φορές δανεικός από την Κάλιαρι για να πάρει παιχνίδια. Είναι καλός μέσος, είναι καλός στο τακτικό παιχνίδι, δεν είναι ο Πίρλο, δεν είναι πλειμέικερ. Διακρίνεται για τη δύναμή του, ξέρει που να σταθεί, έχει καλή αντίληψη του χώρου. Είναι καλός με το κεφάλι".

Για την άποψή του για τον παίκτη: "Εγώ δεν τον είχα σε υπόληψη, έκανε καταπληκτικό δεύτερο μισό, μας εξέπληξε όλους. Εχει να κάνει πως τον βλέπεις τον παίκτη, δεν είναι ο παίκτης που θα πασάρει και θα οργανώσει το παιχνίδι αλλά αυτός που θα τρέξει. Η Κάλιαρι θέλει να τον ξεφορτωθεί γιατί του χρόνου τελειώνει το συμβόλαιό του. Παίρνει 300.000 ευρώ το χρόνο, είναι από τους χαμηλόμισθους στην ομάδα. Εδώ εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ, όπως συμβαίνει σε κάθε μεταγραφική περίοδο τα τελευταία χρόνια, όπως με τον Ολίβα και τον Μπράνταριτς".

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: "Το ενδιαφέρον είναι αληθινό, υπάρχει μια πιθανότητα η Κάλιαρι να χρησιμοποιεί τον ΠΑΟΚ για να επαναδιαπραγματευτεί μια ανανέωση συνεργασίας με τον παίκτη. Ο ΠΑΟΚ δίνει 1 εκατομμύριο ευρώ και η Κάλιαρι ζητάει 4, η απόσταση είναι μεγάλη", είπε ο Ιταλός για τον Αλεσάντρο Ντεϊόλα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags