Facebook Pixel Euro 2020: Με την... ψυχή στο στόμα πέρασαν οι Γερμανοί - Έγραψε... ιστορία ο Ρονάλντο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-06-24 00:24:00

Με την... ψυχή στο στόμα πέρασαν οι Γερμανοί - Έγραψε ιστορία ο Ρονάλντο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Με την... ψυχή στο στόμα πέρασαν οι Γερμανοί - Έγραψε ιστορία ο Ρονάλντο (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο... κόκκινο ήταν η αγωνία μέχρι το τέλος των αναμετρήσεων του τελευταίου ομίλου του Euro 2020, καθώς οι Ούγγροι έφτασαν έξι λεπτά πριν το θαύμα, όμως ένα γκολ του Γκορέτσκα τους έστειλε στην Βουδαπέστη, ενώ σε ένα εκπληκτικό αγώνα μεταξύ Γαλλίας και Πορτογαλίας ο CR7 έγινε ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα τέρματα με εθνική ομάδα, με τις δύο ομάδες να περνάνε στην φάση των "16"

Euro 2020: Οι Γερμανοί μπορεί να πίστευαν όλοι ότι είχαν την ευκολότερη δουλειά στον όμιλο, όμως οι Ούγγροι βρέθηκαν μια ανάσα από την έκπληξη στο Μόναχο. Οι Μαγυάροι κατάφεραν, κόντρα στην ροή του αγώνα, να προηγηθούν δύο φορές και να κρατάνε την πρόκριση στα χέρια τους, όμως μια φορά ο Χάβερτζ και άλλη μια ο Γκορέτσκα στο 84' έφεραν το τελικό 2-2 και τα Πάντσερ στην φάση των "16".

Στον άλλο αγώνα του γκρουπ μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Κριστιάνο Ρονάντο, που δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι έφτασε στα 109 τέρματα και πέρασε στην πρώτη θέση των παικτών με τα περισσότερα γκολ με την εθνική τους ομάδα προσπερνώντας τον Νταεΐ. Στην αναμέτρηση οι Γάλλοι με δύο τέρματα του Μενζεμά κράτησαν το 2-2 και μαζί με το σύνολο του Φφερνάντο Σάντος πέρασαν μαζί στην επόμενη φασή.

Δείτε τα γκολ στον τελευταίο όμιλο του Euro 2020

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags