Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Σρντάν Σπιριντόνοβιτς: "Ηγέτης στον Παναθηναϊκό, θα παίξει βασικός αν... - Να βρουν το κουμπί του - Τον ήθελε και η ΑΕΚ"
| 2021-06-24 16:45:00

"Ηγέτης στον Παναθηναϊκό, θα παίξει βασικός αν... - Να βρουν το κουμπί του - Τον ήθελε και η ΑΕΚ"

του Γιώργου Κτενά
"Ηγέτης στον Παναθηναϊκό, θα παίξει βασικός αν... - Να βρουν το κουμπί του - Τον ήθελε και η ΑΕΚ"

Ο εξτρέμ που λείπει από το Τριφύλλι με τα ηγετική χαρακτηριστικά. Το Sportdog.gr σκιαγραφεί το προφίλ του Σρντάν Σπιριντόνοβιτς που απασχολεί τους Πράσινους. Το στυλ παιχνιδιού του, η σύγκριση με τους εξτρέμ που υπάρχουν τώρα στο ρόστερ και ποιο το μεγάλο του μειονέκτημα.
 

Παναθηναϊκός: Ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς βρίσκεται στο ρεπορτάζ των Πράσινων, ως παίκτης που απασχολεί το Τριφύλλι στην εποχή τού Γιοβάνοβιτς, και το sportdog επικοινώνησε με τον μπαρουτοκαπνισμένο ρεπόρτερ του Πανιωνίου, Θοδωρή Βασίλη, για να μάθει περισσότερα.

Γιατί ο Αυστριακός άσος έχει θητεία στην Ελλάδα με τη φανέλα τού Πανιωνίου και, όπως είναι φυσικό, ο καλός συνάδελφος μπορεί να μας διαφωτίσει για την αξία του.

"Να βρουν το κουμπί του - Ηγέτης στον ΠΑΟ αν... - Έτσι εκθέτει τον αντίπαλο" 

Θοδωρή, το όνομα του Σπιριντόνοβιτς βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού - Ποια είναι η εικόνα που είχε σχηματίσει για εκείνον το διάστημα που αγωνιζόταν στον Πανιώνιο;

"Ο Σπιριντόνοβιτς όταν ακόμα έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Αυστρία είχε δείξει ότι θα έκανε σπουδαία καριέρα. Διεθνής με τις μικρές εθνικές της Αυστρίας, με τρομερή τεχνική έφτασε να παίζει Ιταλία. Το καλοκαίρι του 2017 ήρθε στον Πανιώνιο και αμέσως ξεχώρισε. Μαζί με τον Μασούρα που τώρα είναι στον Ολυμπιακό, είχαν ανεβάσει επίπεδο τους Νεοσμυρνιώτες. Το πρόβλημα μαζί του ήταν ο χαρακτήρας του. Είναι ιδιαίτερος χαρακτήρας και πρέπει να βρεις το κουμπί του. Αν το βρεις μπορεί να γίνει ηγέτης, σε διαφορετική περίπτωση πολλές φορές έβαζε την ατομική διάκριση πάνω από την ομάδα. Είναι όμως καλός ποδοσφαιριστής και από όσο γνωρίζω υπήρχε κι ενδιαφέρον από την ΑΕΚ όταν βρισκόταν στον Πανιώνιο".

Ποια είναι τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του που τον κάνουν να ξεχωρίζει;

"Χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια, είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός, έχει καλά σουτ και πατάει περιοχή. Τρομερή τεχνική μπορεί να εκθέσει τον αντίπαλο με μια ενέργεια".

"Αυτές είναι οι θέσεις που παίζει - Καλύτερος από τους... - Βασικός στο Τριφύλλι"

 

Σε ποιες θέσεις μπορεί να προσφέρει μέσα στο γήπεδο;

"Μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία και στα δύο άκρα. Χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια ενώ πολλές φορές έχει αγωνιστεί και σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον επιθετικό σε διάταξη με τριάδα".

Μπορεί αν έρθει στον Παναθηναϊκό να κάνει τη διαφορά στην 11άδα;

"Δεν ξέρω αν θα έκανε την διαφορά, αλλά στον περσινό Παναθηναϊκό σίγουρα θα ξεχώριζε και θα είχε προσφέρει πολλά περισσότερα σε σχέση με τους winger που είχαν οι «πράσινοι»".

Με βάση το ρόστερ που έχουν τώρα οι πράσινοι, σε ποια θέση στην 11άδα θα μπορούσε να ταιριάξει για να αναδειχθούν τα προσόντα του;

"Σε σύστημα 4-2-3-1 στα άκρα θα ήταν ιδανικός. Και όπως είπαμε με βάση τους ακραίους που έχει αυτή την στιγμή στο ρόστερ ο Παναθηναϊκός, θα ήταν βασικός. Δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τους τωρινούς παίκτες της ομάδας". 
 


***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ο νέος Δημήτρης Γιαννακόπουλος που έρχεται να πάρει τη σκυτάλη στον Παναθηναϊκό..." (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags