Facebook Pixel Superleague: Τρία εκατομμύρια η "μπίζνα" για Καμαρά - Θέλει… Άκπομ ο Λουτσέσκου - Ποιος "έκοψε" τον Τζαβέλλα
| 2021-06-27 15:20:00

Τρία εκατομμύρια η "μπίζνα" για Καμαρά - Θέλει… Άκπομ ο Λουτσέσκου - Ποιος "έκοψε" τον Τζαβέλλα

Του Αδέσποτου
Τρία εκατομμύρια η "μπίζνα" για Καμαρά - Θέλει… Άκπομ ο Λουτσέσκου - Ποιος "έκοψε" τον Τζαβέλλα

Πόσα χρήματα έβαλε στα ταμεία του ο Ολυμπιακός για τον Ποντένσε; Όλο το παρασκήνιο πίσω από τις υποθέσεις των Σα και Καμαρά, ο προπονητής που είπε «όχι» για Τζαβέλλα και η μεταγραφή που ζήτησε ο Ρουμάνος προπονητής στον ΠΑΟΚ. Σούπερ παρασκήνια από την εκπομπή του sportdog.gr στον Alpha 9.89 κάθε Σάββατο και Κυριακή 18.00 - 20.00!

Απολαυστικοί και γεμάτοι ειδήσεις ήταν για ένα ακόμα Σάββατο οι «Αδέσποτοι» στον Alpha 98,9, μία εκπομπή, η οποία έχει σήμα κατατεθέν, αφού είναι powered by Sportdog.

Ευάγγελος Μίχος και Κώστας Γκόντζος ενημέρωσαν, διασκέδασαν, μα πάνω απ' όλα ψυχαγώγησαν το κοινό. Διαβάστε όμως και κάποιες από τις πολλές ειδήσεις που… έδωσαν στον αέρα!

** Ο Γιώργος Τζαβέλλας ήταν Παναθηναϊκός στο παρελθόν, αλλά πριν από δύο χρόνια είχε μεσολαβήσει για να πάει ο Σιαμπάνης από τον ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό, μέσω της δικηγόρου, Λίνας Σουλούκου, που τον εκπροσωπούσε. Ο Τζαβέλλας προτάθηκε στον Παναθηναϊκό το προηγούμενο διάστημα, αλλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον έκοψε, όχι για οικονομικούς λόγους.

** Ο Λουτσέσκου δεν ζητάει ονόματα, αλλά χαρακτηριστικά παικτών, και αυτή τη στιγμή θέλει έναν επιθετικό στο στυλ του Τσούμπα Άκπομ. Ο Νέλσον Ολιβέιρα σίγουρα δεν έχει τα στοιχεία του Άκπομ, όμως παραμένει στη λίστα των σέντερ φορ που κοιτάζει ο Δικέφαλος.

** Η Γουλβς θα πουλήσει τον βασικό τερματοφύλακα της Εθνικής Πορτογαλίας, Ρουί Πατρίσιο, και θα δώσει τα ίδια χρήματα για να πάρει τον συμπατριώτη του, Ζοσέ Σα, που είναι σαφώς πιο κάτω στην ιεραρχία; Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού θα πάει στη Γουλβς, αλλά μένει να φανεί πόσα χρήματα θα καταλήξουν στα ταμεία των Πειραιωτών. Κάθε φορά που εμπλέκεται ο Ζόρζε Μέντες σε μεταγραφή, υπάρχουν... απώλειες, όπως συνέβη και στην πώληση του Ποντένσε στη Γουλβς. Ο Ολυμπιακός ζήτησε αρχικά 25 εκατομμύρια, η μεταγραφή τελικά έκλεισε στα 20 και είναι ζήτημα αν οι Ερυθρόλευκοι "καθάρισαν" 9-10 εκατ. από το deal. Σύμφωνα με τον μανατζερικό μύθο, υπήρχε συμφωνία που προέβλεπε ότι ο Μέντες θα πάρει τα 5 εκατομμύρια, ενώ ο Ολυμπιακός είχε δώσει ένα σημαντικό για τον Ποντένσε έπειτα από δικαστικό συμβιβασμό με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Συγκεκριμένα, πληρώθηκαν 7 εκατ. και πολλοί λένε ότι τα 2 έβαλε ο Μέντες και τα 5 οι πρωταθλητές Ελλάδας   

** Το ίδιο ακριβώς ζήτημα είναι το μείζον και στην υπόθεση του Μαντί Καμαρά. Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο κόλπο και τον Ραϊόλα και τον Μέντες προκειμένου ο Αφρικανός μέσος να πιάσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη τιμή. Γνωρίζουν άλλωστε οι Ερυθρόλευκοι ότι αν κάποιος εκ των δύο μεγαλομάνατζερ εμπλακεί στη μεταγραφή, το μερτικό του θα ανέλθει σε τουλάχιστον 2-3 εκατομμύρια ευρώ.

* Ο Αλαφούζος αν χρειαστεί να δώσει χρήματα για ένα μεγάλο συμβόλαιο, θα το κάνει. Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός "καίγεται" περισσότερο για αμυντικό χαφ παρα για στόπερ, αφού έχει μείνει μόνο με τον Αλεξανδρόπουλο και τον Μαουρίσιο στη μεσαία γραμμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόταση Μαρινάκη σε Στέλιο Μανωλά - Ανατροπή στις μεταγραφές του Ολυμπιακού - Εξτρέμ 10 εκατ. ευρώ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags