Ολυμπιακός: Μπορεί για τον Ολυμπιακό να είχαν ακουστεί ανά καιρούς τα ονόματα των Δημήτρη Σιόβα και Κώστα Μανωλά για επαναπατρισμό στη χώρα μας και... σχετικά άμεσα, ωστόσο με τα τωρινά δεδομένα φαντάζει πιο πιθανό να επιστρέψει Έλληνας διεθνής αμυντικός, αλλά όχι κάποιος εκ των δύο προαναφερθέντων.

Αναφερόμαστε φυσικά στον Παναγιώτη Ρέτσο, ο οποίος είχε πουληθεί έναντι 17.5 εκατ. ευρώ στην Λεβερκούζεν, ωστόσο λόγω των τραυματισμών που είχε, στέρησε από τις «ασπρίνες» το δικαίωμα του να κάνουν... απόσβεση. Ενδεικτικά είχε δοθεί δανεικός τόσο στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ όσο και στην Σεντ Ετιέν (με οψιόν αγοράς).

Ενδεικτικά φέτος στη γαλλική ομάδα αγωνίστηκε μόλις 4 φορές, παρά το γεγονός ότι είχε πάρει με το καλημέρα φανέλα βασικού. Οι τραυματισμοί ήταν τόσο σοβαροί που δεν του επέτρεψαν ουσιαστικά να βρει ρυθμό και χρόνο συμμετοχής στην πορεία. 


Πλέον ετοιμάζεται να επιστρέψει στη γερμανική ομάδα μέχρι να... ξαναφύγει, μιας και το συμβόλαιό του λήγει το 2022 και φαντάζει απίθανο να ανανεωθεί, βάσει των όσων προσέφερε μέχρι σήμερα. Αυτός είναι και ο λόγος που ο παίκτης αναζητά ένα restart στην καριέρα του και ο Ολυμπιακός μπορεί να του προσφέρει την ασφάλεια που ψάχνει για να επιστρέψει σταδιακά στο υψηλότερο επίπεδο. Μένει να δούμε και τι θα συμβεί με τους υπάρχοντες στόπερ και εάν τελικά θα πουληθεί κάποιος ή όχι.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτόν θέλει στον Ολυμπιακό από το Euro ο Τοροσίδης - Συμφώνησε και ο Μαρτίνς - Σούπερ περίπτωση!