Facebook Pixel «Αστεία τα αιτήματα της αγωγής»
| 2011-11-21 21:55:00

«Αστεία τα αιτήματα της αγωγής»

«Αστεία τα αιτήματα της αγωγής»

Ο υπεύθυνος ανάπτυξης της Λέσχης Φίλών Άρη, Γιώργος Μποτζώρης, μίλησε για την αγωγή που κατέθεσε ο Λάμπρος Σκόρδας κατά του Φορέα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Aris FM:

Στην αρχική του τοποθέτηση, είπε: «Η αγωγή αυτή ουσιαστικά στρέφεται εναντίον της Λέσχης και των αποφάσεων που ελήφθησαν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Μαΐου. Μέσα σε αυτές ήταν και η εκλογή διοικητικού συμβουλίου στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Συνεπώς οι νομικές προεκτάσεις που προκύπτουν από την εν λόγω αγωγή αγγίζουν σε μεγάλο βαθμό και τη λειτουργία της ΠΑΕ. Όλες οι αποφάσεις που έχουν παρθεί έκτοτε, ζητάει να ακυρωθούν. Έτσι ο ΑΡΗΣ παραμένει ακέφαλος και ψάχνει διοίκηση.

Ουσιαστικά σταματάμε και γυρίζουμε 22 Μαΐου. Βέβαια δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό ένα τέτοιο αίτημα.

Στην αγωγή αναφέρονται τα ονόματα των κ.κ. Γρανούζη Μποτζώρη, Εμμανουηλίδη Γρόλλιου, Νικολαΐδη, που μνημονεύονται για προβατική συμπεριφορά».

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, υπογράμμισε: «Αυτή η αγωγή κατατέθηκε σε μια μέρα που ο ΑΡΗΣ προσπαθεί να βρει το βηματισμό του και κάνουμε ότι μπορούμε για να έχει. Η μέρα που κατατέθηκε, πολύ καιρό μετά από τη γενική συνέλευση, λέει πάρα πολλά.

Όλα αυτά που ζητούνται φυσικά και υπάρχουν όπως υποχρεούμαστε να τα τηρούμε και να τα έχουμε. Πιστεύω ότι τα ζητάει για να έχει πρόσβαση σε αυτά. Έχουμε συγκεκριμένους λόγους που δεν θέλουμε αυτά να παραδοθούν σε κανένα. Θέλουμε να έχουμε εμείς την ευθύνη, ώστε αν διαρρεύσει κάτι, να ξέρουμε ότι έγινε από εμάς. Όλα τα αιτήματα είναι αστεία. Έχουν ελεγχθεί από την εξελεγκτική και εφορευτική επιτροπή δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.

Το αίτημα ακύρωσης της Έκτακτης Γενικής συνέλευσης είναι κάτι που θα συζητηθεί ενώπιον δικαστηρίου. Γνωρίζουμε ότι ο ΑΡΗΣ δεν συγκεντρώνει τις περισσότερες συμπάθειες. Μέσα στην οικογένεια του ΑΡΗ υπάρχουν άνθρωποι που στρέφονται εναντίον του Συλλόγου. Δεν το περιμέναμε. Θα το αντιμετωπίσουμε και πρέπει να δώσουμε μια πειστική απάντηση σε αυτό.
Και μόνο ότι θα εκρεμμοδικεί μια τέτοια διαδικασία, δεν είναι και το καλύτερο για το Σύλλογο. Επιχειρήσαμε να λύσουμε όλα τα θέματα και να αντιμετωπίσουμε ανθρώπους που στρέφονται εναντίον του Συλλόγου με λόγια. Τώρα το κάνουν με έργα και πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε με τους ίδιους τρόπους».

Κλείνοντας τη συζήτηση, έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, υποστηρίζοντας: «Ας έχουν όλοι υπόψη τους μετά και από αυτή την εξέλιξη σε ποιους δίνουν βάση, ποιες κατηγορίες υιοθετούν και σε ποιανού το μύλο πηγαίνουν νερό. Ας αναλογιστεί ο καθένας ποιο σκοπό υπηρετεί και ποια άποψη υιοθετεί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags