Facebook Pixel Χατέμ Μπεν Αρφά - Superleague: "Μπάσιμο" από κορυφαία ελληνική ομάδα για τον Μπεν Αρφά - "Τινάζει την μπάνκα" ο πρόεδρος!
| 2021-07-02 12:39:00

"Μπάσιμο" από κορυφαία ελληνική ομάδα για τον Μπεν Αρφά - "Τινάζει την μπάνκα" ο πρόεδρος!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Μπάσιμο" από κορυφαία ελληνική ομάδα για τον Μπεν Αρφά - "Τινάζει την μπάνκα" ο πρόεδρος!

Το όνομα του Γάλλου σούπερ σταρ έπεσε στο τραπέζι και απασχολεί. Πριν μερικά χρόνια είχε πρωταγωνιστήσει στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ωστόσο πλέον απασχολεί άλλη ομάδα του Big-4. Οι τελευταίες πληροφορίες από τη Γαλλία και οι πιθανότητες να τον δούμε στην Ελλάδα.

Χατέμ Μπεν Αρφά: Η ΑΕΚ είναι στην αναζήτηση ενός παίκτη που θα μπορεί να κάνει την διαφορά τόσο οργανωτικά, όσο και στο σκοράρισμα και δημοσιεύματα από την Γαλλία έριξαν… βόμβα.

Συγκεκριμένα έγραψαν πως οι Κιτρινόμαυροι έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον Χατέμ Μπεν Αρφά, που από την Πέμπτη (1/7) είναι ελεύθερος, μιας και δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του από την Μπορντό που αγωνιζόταν από την 1η Οκτωβρίου. Ο Γαλλοτυνήσιος είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό, όχι μόνο για το μεγάλο ταλέντο που διαθέτει και τις εκπληκτικές ενέργειες που έχει κάνει στην καριέρα του, αλλά και για το γεγονός ότι αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο και του Ολυμπιακού περίπου δύο χρόνια πριν, όταν δεν τα βρήκε με την Ρεν και πάλι είχε μείνει χωρίς ομάδα.

Γενικότερα, όμως, η καριέρα του πρώην διεθνή με τους Τρικολόρ φαίνεται τα τελευταία χρόνια να έχει πάρει την… κατιούσα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει… ξεχάσει το ποδόσφαιρο. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι από το 2018 που αποχώρησε από την Παρί έχει αλλάξει τρεις ομάδες, ενώ έχει μείνει χωρίς συμβόλαιο ισάριθμές φορές, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία έχει κατρακυλήσει από τα 10 εκατομμύρια το 2016, στα τρία σήμερα.

Παρόλα αυτά την τελευταία χρονιά είχε αρκετά καλή παρουσία μιας και μέτρησε 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Μπορντό, ενώ σκόραρε 2 γκολ και μοίρασε παράλληλα και 5 ασίστ. Παρά το γεγονός, όμως, του αδιαμφισβήτητου ταλέντου, σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, η ΑΕΚ δεν έχει τον Χατέμ Μπεν Αρφά σαν πρωταρχικό στόχο και μένει να δούμε αν αυτό θα αλλάξει μέσα στο καλοκαίρι.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτόν "τελείωσε" ο Μιλόγεβιτς - Σκάει και μεγάλη πώληση στην ΑΕΚ - Τρελό… χουνέρι σε ξένο άσο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags