Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τέλος η κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά - Τρελά λεφτά στον Ολυμπιακό - ΑΕΚ για… Μπαράλες!
| 2021-07-03 21:54:00

Τέλος η κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά - Τρελά λεφτά στον Ολυμπιακό - ΑΕΚ για… Μπαράλες!

Του Αδέσποτου
Τέλος η κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά - Τρελά λεφτά στον Ολυμπιακό - ΑΕΚ για… Μπαράλες!

Τα… βύσματα Ζιλμπέρτο Σίλβα και η εντολή του Νικόλα Πατέρα. Οι τελευταίες πληροφορίες για τα τηλεοπτικά συμβόλαια, πού θα κλείσουν οι "μεγάλοι" και δύο φοβερές ιστορίες από το παρελθόν για τον Παναθηναϊκό. Ποιον παίκτη χρειάζεται η Ένωση, εκτός από τους Αραούχο και Λε Ταλέκ; Παρασκήνια από την εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 9.89!

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Κώστας Γκόντζος σας κρατούν συντροφιά Σάββατο και Κυριακή για ένα δίωρο 18:00-20:00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

*** Αντέχετε άλλο Τσιντώτα; Η ΑΕΚ έχασε 3-1 με κάτω τα χέρια από τη Φέγενορντ. Πλήρωσε ξανά το πρόβλημα σε άμυνα και φυσικά στο τέρμα. Η ΑΕΚ πλήρωσε την τσιγκουνιά του Μελισσανίδη μετά τη μεταγραφή του Μπάρκα στη Σέλτικ. Πήρες 5 εκατ.Ευρώ, ρώτησες τον Μιχαηλίδη αν είναι καλός για βασικός ο Τσιντώτας, σου απάντησε θετικά και εκείνος έμινε με τον Τσιντώτα και είδαμε τι έγινε πέρσι. Ευτυχώς ήρθε ο Στάνκοβιτς.

Στο ολλανδικό πρωτάθλημα, η Φίτεσε ήταν 4η και η Φέγενορντ ήταν 5η. Απλά η Φίτεσε έπαιξε πολύ χαλαρά και με νέους απέναντι στην ΑΕΚ. Η Φέγενορντ για 50 λεπτά έβγαλε εντάσεις. Από την άλλη είχαμε μία ΑΕΚ που ο νέος της προπονητής, ο Μιλόγεβιτς προσπαθεί να της φορέσει το νέο της κοστούμι, δηλαδή το 4-1-4-1, με έναν κόφτη, τέσσερις μεσοεπιθετικούς και έναν στην κορυφή.

Το θέμα είναι, στην 4άδα των χαφ. Θα υπάρξει ένας εξτρέμ ή ένας άλλος παίκτης τύπου Μάνταλου. Η ΑΕΚ θα πάρει αριστερό εξτρέμ, γιατί ούτε ο Μάνταλος, ούτε ο Τάνκοβιτς, ούτε καν ο παγκίτης Αλμπάνης δεν παίζουν σε αυτήν τη θέση. Επίσης για να παίξεις αυτό το σύστημα, πρέπει να έχεις ποδοσφαιριστή στην επίθεση, για να το υποστηρίξεις. Ο Ανσαριφάρντ δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Προσέξτε, στο σύστημα που θέλει να παίξει ο Σέρβος δεν μπορεί να υποστηρίξει ο Ιρανός. Ο Αραούχο θα μπορούσε να το κάνει, ταιριάζει. Θα έλεγα όμως, ότι ο ιδανικότερος είναι ο Μπαράλες.

Τρία γκολ σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα δεν έχει φάει ούτε η ΑΕΚ του Χιμένεθ. Σημειωτέον, ότι μετά το φιλικό με τη Φίτεσε, γράφτηκαν παπάδες, του στυλ “φάνηκαν οι αρχές του Μιλόγεβιτς”. Ήρθε όμως ανώμαλη προσγείωση με Φέγενορντ. Η ΑΕΚ φωνάζει με μεταγραφές. Πάντως ο Λε Ταλέκ έχει κλείσει με 600.000 Ευρώ το χρόνο. Μόνο τα τυπικά απομένουν.

***Έχει αναλάβει ο Αλαφούζος πρωτοβουλία, σε μία προσπάθεια να συνενώσει τα πράγματα, για κεντρική διαχείριση στη Λίγκα. Στο πίσω μέρος του μυαλού του όμως δεν έχει εγκαταλειφθεί η ιδέα να εξασφαλίσει δικό του καλό συμβόλαιο.

Δεν θα υπάρξει κεντρική διαχείριση φέτος. Η NOVA έχει συμφωνήσει από πέρσι με Άρη, Ατρόμητο και ΠΑΣ. Δεν είναι τυχαίες οι κινήσεις του Ατρομήτου. Ο Σπανός έχοντας δεδομένα κάποια χρήματα κάνει τόσο δυνατές μεταγραφές. Σίγουρα η NOVA θα υπογράψει και με άλλες ΠΑΕ. Δεν θα τις πάρει όλες. Γιατί;

Επειδή υπάρχει ταβάνι στα 45 εκατ.Ευρώ. O COSMOTE tv που βρίσκεται σε επαφή με κάποιες ΠΑΕ, μπορεί να πάρει 2-3 ομάδες. Η είδηση κρύβεται πίσω από τη συμφωνία που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός με τη NOVA για να δείχνει τα φιλικά του. Αυτή η συμφωνία είναι ο προάγγελος για να συμφωνήσει ο Ολυμπιακός με τη NOVA για τη νέα σεζόν. Θα πάρει το μεγαλύτερο πακέτο από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

*** Ο Χεν Τεν Κάτε ήταν υποψήφιος για αντικαταστάτης του Ντε Μπουρ στην Εθνική Ολλανδίας. Ο έμπειρους κόουτς ήταν στην λίστα της ομοσπονδίας αλλά το... ξέκοψε μια και καλή με δήλωσή του!«Δεν είμαι διαθέσιμος για την θέση. Ο επικεφαλής Νίκο Γιάν Χόγκμα σίγουρα θα μπορούσε να με καλέσει κάποια στιγμή. Όχι για την θέση του προπονητή στην Εθνική αλλά για να μου ζητήσει συγγνώμη εκ μέρους της ομοσπονδίας για την δολοφονία χαρακτήρα που προσπάθησαν να κάνουν εις βάρος μου το 2017»!

Τι είχε συμβεί το 2017; Ο Τεν Κάτε είχε φτάσει μια ανάσα από την πρόσληψη του στην Εθνική Ολλανδίας αλλά οι δύο πλευρές τα «έσπασαν» την τελευταία στιγμή.

Ο Γκόντζος πάντως τον χαρακτηρίζει «προπονητή απάτη». Ήταν προπονητής που κατέβηκε στο αεροδρόμιο και είπε “γεια σας. Δεν κάνω ροτέισον και δεν θέλω να νικάω με 1-0”. Μπιχτή στον Πεσέιρο. Ο Τεν Κάτε ήρθε στον ΠΑΟ και βρήκε Σαλπιγγίδη, Παπαδόπουλο, Εντόι, Μανούσο, Μάντζιο. Ο Βαζέχα είχε προτείνει Λεβαντόφσκι, αλλά κόλλησε σε Πατέρα που είπε “παιδιά μη μένετε στην εποχή Βαρδινογιάννη. Θέλουμε να κάνουμε μεταγραφές αεροδρομίου”. Και ποιόν έφερε; Τον Ροντρίγκο Σόουζα.

*** Μανατζερική ιστορία Γκόντζου. Ο Στραματσιόνι ήθελε να φέρει τον Λεντέσμα, ο οποίος είχε πρόβλημα, ήταν τραυματίας. Ο Ιταλός ήθελε να τον περάσει οπωσδήποτε. Έπρεπε να εγκριθεί από τον Ζιλμπέρτο Σίλβα η υπόθεση.

Ο Παναθηναϊκός ήταν σε φιλικά προετοιμασίας και γραφόταν “ότι περιμένει να δοθεί το οκ για Λεντέσμα”. Είχε πάει στην προετοιμασία ο παίκτης, αλλά δεν τον άφησε ο Βραζιλιάνος να υπογράψει. Γιατί απαιτούσε από τον Στραματσιόνι το εξής: “αδελφέ για να πάρεις τον Λεντέσμα θα κάνεις και 2 μεταγραφές δικές μου”. Υποχωρεί ο Στραματσόνι, ανακοινώνεται ο Λεντέσμα και ανακοινώνονται οι δύο του Σίλβα. Ο Ένας ήταν ο Ρέις που απέρριψε ο ΟΦΗ και ο άλλος, ο Ρινάλντι που τα είχε μπλέξει με Ελληνίδα τραγουδιάρα και δεν ξεκολλούσε να φύγει.
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακύρωσε μεταγραφή Έλληνα ο Γιοβάνοβιτς - Συμφώνησε με Ολυμπιακό και τώρα τον... στέλνουν ΑΕΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags