Facebook Pixel Βραζιλία - Περού: Στον τελικό του Copa America η Βραζιλία, "φωνάζει" για τη διαιτησία το Περού (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-07-06 08:44:00

Στον τελικό του Copa America η Βραζιλία, "φωνάζει" για τη διαιτησία το Περού (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Στον τελικό του Copa America η Βραζιλία, "φωνάζει" για τη διαιτησία το Περού (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ένα γκολ του Πακετά η "σελεσάο" νίκησε 1-0 το Περού και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Copa America, όπου θα βρει απέναντί της μία εκ των Αργεντινής ή Κολομβίας.

Βραζιλία - Περού: Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης επιτεύθηκε στο 35', όταν ο Νεϊμάρ απέφυγε τρεις αντιπάλους γύρισε στον Πακετά, που από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0.

Πάντως, στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης έγινε η φάση για την οποία διαμαρτύρονται έντονα οι Περουβιανοί. Έπειτα από σουτ η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τιάγκο Σίλβα εντός της περιοχής, ο διαιτητής έδωσε άουτ νομίζοντας ότι η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Λαπαντούλα, ενώ ούτε το VAR έσπευσε να τον βοηθήσει.

Στο υπόλοιπο του αγώνα το Περού είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες, ενώ όποτε χρειάστηκε ο Έντερσον ήταν εκεί, με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους για την Βραζιλία.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Έντερσον, Ντανίλο, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Λόντι (85' Μιλιτάο), Κασεμίρο, Φρεντ (85' Φαμπίνιο), Εβέρτον (70' Εβέρτον), Πακετά (90+2' Ντόουγκλας Λουίς), Νεϊμάρ, Ρισάρλισον (85' Βινίσιους)

ΠΕΡΟΥ: Γκαγιέσε, Κόρσο (75' Λόρα), Σανταμαρία, Ράμος (46' Γκαρσία), Κάλενς, Τραούκο (46' Λόπες), Πένια, Τάπια (89' Ταβάρα), Γιοτούν, Κουέβα (81' Ορμένιο), Λαπαντούλα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags