Άρης - Σάντσες Μίνιο: Μια από τη θέση που θέλουν ενίσχυση οι Κίτρινοι είναι αυτή του αριστερού μπακ και μέσα στους παίκτες που εξετάζονται είναι και ο 31χρονος Αργεντίνος.
Ο παίκτης ανήκει στην Εστουδιάνδες, με το συμβόλαιό του να λήγει τον Δεκέμβριο, πράγμα που κάνει εύκολο να βρεθεί μια φόρμουλα για την απόκτησή του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης έχει κάνει μια πρώτη κρούση στους Αργεντίνους, ενώ παράλληλα έχει μιλήσει και με τον ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για έναν αρκετά επιθετικό μπακ, που μπορεί να αγωνιστεί και σαν εξτρέμ, ενώ στην καριέρα του έχει αγωνιστεί μέχρι και σαν μέσος. Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα τα έχει κάνει στους Σενέισες, ενώ το 2014 πήγε στην Τορίνο αντί 3,2 εκατομμυρίων. Ο Σάντσες Μίνιο συνέχισε σαν δανεικός σε Εστουδιάνδες και Κρουζέιρο, ενώ το 2016 γύρισε στην Αργεντινή για ην Ιντεπετιέντε, ενώ συνέχισε σε Έλτσε και πλέον ο Άρης καλείται να τα... βρει με την Εστουδιάνδες για να τον κάνει δικό του.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο