Euro 2020: Ένα μικρό κορίτσι που βρέθηκε στις εξέδρες του Γουέμπλεϊ δεν πήρε πολύ ψύχραιμα την ήττα των Γερμανών από τους Άγγλους στην φάση των "16" της διοργάνωσης κλαίγοντας στον πατέρα της, με τους Βρετανούς να βρίσκουν πολύ... έξυπνο να σχολιάσουν την εικόνα με αρνητικό τρόπο.

Ένας, όμως Ουαλός, ο Τζόελ Χιούγκς, βλέποντας αυτά δημιούργησε έρανο για αυτή, ώστε να μαζευτούν χρήματα για εκείνη και να τις τα δωρίσει καταφέρνοντας μέσα σε ένα 24ωρο να μαζέψει δωρεές 2300 ατόμων με το ποσό να φτάνει τα 42.000 ευρώ. 

Την είδηση αποκάλυψε την Τετάρτη (7/7) το BBC, ενώ το ποσό θα αξιοποιηθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς, μετά από συνεννόηση με την οικογένεια του κοριτσιού. Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει ότι τα χρήματα θα δοθούν στην Unicef.

"Προς το συμφέρον της κόρης μας και της οικογένειάς μας, θα θέλαμε να παραμείνουμε ιδιωτικοί, ωστόσο θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για την εκπληκτική υποστήριξή σας. Η κόρη μας θα ήθελε να ζητήσει οι γενναιόδωρες δωρεές σας να πάνε στο Unicef, γνωρίζοντας ότι η καλοσύνη σας θα κάνει κάτι καλό", ανέφεραν χαρακτηριστικά οι γονείς του μικρού κοριτσιού", ανέφεραν οι γονείς του κοριτσιού που κατάφερε να συγκινήσει τον κόσμο που παρακολουθούσε το Euro 2020.