Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Δέκα εκατομμύρια για βασικό του Ολυμπιακού - Πάγκο ο Σεμέδο - Κόλλησε τεράστια επένδυση Μαρινάκη"
| 2021-07-08 19:31:00

"Δέκα εκατομμύρια για βασικό του Ολυμπιακού - Πάγκο ο Σεμέδο - Κόλλησε τεράστια επένδυση Μαρινάκη"

του Γιώργου Κτενά
"Δέκα εκατομμύρια για βασικό του Ολυμπιακού - Πάγκο ο Σεμέδο - Κόλλησε τεράστια επένδυση Μαρινάκη"

Το μπάτζετ που ξέφυγε και το "χρυσό" deal που θα ανακοινωθεί άμεσα. Ποιος παίκτης των Πειραιωτών ετοιμάζει βαλίτσες και με πόσα εκατομμύρια θα φύγει; Γιατί μπορεί να τον ακολουθήσουν οι Καμαρά και Σεμέδο και ποιο είναι το πλάνο του Βαγγέλη Μαρινάκη που αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ολυμπιακός: Σούπερ ανάλυση στο sportdog από τον Δημήτρη Ρίζο για τη μεταγραφή τού Ζοσέ Σα στη Γουλβς, που φαίνεται ότι θα είναι ο επόμενος σταθμός τής καριέρας του.

Δημοσιογράφος που γνωρίζει άριστα το αγγλικό ποδόσφαιρο, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί με τους Σεμέδο-Καμαρά η Γουλβς, αλλά και στις δυσκολίες που υπάρχουν για να ανέβει η Νότιγχγαμ Φόρεστ στην  Πρεμιερ Λιγκ.

"Ταιριάζει στη Γουλβς ο Σα - Καλή τιμή τα 8-10 εκατ. - Πουλάει ακριβά ο Ολυμπιακός"

"Συνέχεια βγαίνουν πράγματα για τον Σα και τη Γουλβς, δεν ξέρω κατά πόσο έχει προχωρήσει το θέμα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Δημήτρης Ρίζος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Ταιριάζει στη Γουλβς. Είναι και στη φιλοσοφία της Γουλβς, βοηθούν και οι Πορτογάλοι που είναι στην ομάδα, θα είναι σίγουρα καλή προσθηκη και θα ταιριάξει. Είναι μεταβατικό στάδιο η Γουλβς φέτος με την αλλαγή προπονητή, οπότε θεωρώ ότι δεν θα μπορέσει να κυνηγήσει την Ευρώπη φέτος".

Πόσα λεφτά θεωρείς ότι μπορούν να δώσουν; Η ρήτρα του είναι στα 15 εκατ. ευρώ, αλλά το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ίσως και με 13 εκατ. να τον δώσει ο Ολυμπιακός;

"Έχουν ξεφύγει στο θέμα μπάτζετ, μπορούν να δώσουν πολλά περισσότερα ειδικά όταν μιλάμε για την Ελλάδα. Τα 10 εκατ. ευρώ θεωρώ ότι είναι καλή τιμή. Βεβαια και ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει ότι ξέρει να πουλάει ακριβά. Είναι υπερτιμημένα τα 12-13 εκατ, τα 8 με 10 εκατ. ευρώ είναι πολύ λογικό. Βέβαια, εξαρτάται και από τις προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν στο ρόστερ".

"Πάγκο ο Σεμέδο στη Γουλβς - Θα πιάσει εύκολα ο Καμαρά - Δεν θα ανέβει η Νότιγχαμ του Μαρινάκη"

Υπάρχει άλλος παίκτης, ας πούμε ο Σεμέδο ή ο καμαρά που έχουν γραφτεί, που θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο δρομολόγιο; 

"Αν πήγαινε ο Σεμέδο στη Γουλβς, ίσως να μην ήταν πρώτη επιλογή γιατί έχει και άλλα στόπερ, αν και δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει αν πουλήσει κάποιον. Ίσως να μην ταίριαζε πολύ στο πρωτάθλημα, δεν θα ήταν το ιδανική επιλογή, υπάρχουν άλλοι ρυθμοί, ίσως να μην μπορεί να αντεπεξέλθει. Σε αντίθεση με τον Καμαρά που θα μπορούσε να πιάσει πιο εύκολα. Αλλά για τον Καμαρά υπάρχει ενδιαφέρον και από αλλού. Εξαρτάται και από το Euro βέβαια, να τελειώσει πρώτα για να δούμε τι θα γίνει μετά". 

Με τη Νότιγχαμ τι συμβαίνει;

"Θέλουν την άνοδο αλλά τα ίδια έλεγαν και πέρσι και, τελικά, ήταν πίσω αγωνιστικά. Εκτιμώ ότι ούτε φέτος θα μπει στα πλέι οφ, η άνοδος είναι πολύ δύσκολο κομμάτι. Πέρσι νόμιζαν ότι θα πέσουν στην αρχή, αλλα το έστρωσαν στη συνέχεια. Η Τσάμπιονσιπ είναι ακριβό πρωτάθλημα, το έβδομο πιο ακριβό στην Ευρώπη. Οπότε θέλει μπάτζετ και γεμάτο ρόστερ (που δεν έχει τώρα γεμάτο ρόστερ), γιατί έχουν 44 παιχνίδια, συν Κύπελλο και το Λιγκ Καπ. Βέβαια αν όταν αρχίσει το πρωτάθλημα γίνουν πράγματα και θαύματα, μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα για τη Νότιγχαμ. Αλλά δεν  το νομίζω. θεωρώ ότι πηγαίνει για τη μέση της βαθμολογίας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτούς "τελειώνει" ο Μαρτίνς - Άχρωμος και άγευστος ο... - Πώς γίνεται να μην έπαιξε στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags