Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ξεμούδιασμα με ανατροπή και... απίθανους σκόρερ ο ΠΑΟΚ - Ντεμπούτο με ασίστ ο Τέιλορ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-07-09 20:54:00

Ξεμούδιασμα με ανατροπή και... απίθανους σκόρερ ο ΠΑΟΚ - Ντεμπούτο με ασίστ ο Τέιλορ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ξεμούδιασμα με ανατροπή και... απίθανους σκόρερ ο ΠΑΟΚ - Ντεμπούτο με ασίστ ο Τέιλορ (ΒΙΝΤΕΟ)

Με νίκη 3-1 επί του Βόλου μπήκε στη νέα σεζόν ο Δικέφαλος, στο πρώτο φιλικό με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του. Σκόραραν για πρώτη φορά με την ασπρόμαυρη φανέλα οι Γκορντζιάνι και Εσίτι, βρήκε δίχτυα και ο Μιχαηλίδης. Ασίστ στο ντεμπούτο του ο Τέιλορ.

Ο ΠΑΟΚ συνδύασε με νίκη 3-1 επί του Βόλου του Βόλου στην Τούμπα το ανεπίσημο ντεμπούτο του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του.

Ο Δικέφαλος βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ του Βαν Βερτ στο 39', όμως έφτασε στην ανατροπή. Ο νεαρός Βασίλης Γκορντεζιάνι σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ για το 1-1 στο 44', ενώ το ίδιο πέτυχε και ο Άντερσον Εσίτι στο 47' μετά από ασίστ του Λούκας Τέιλορ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης έκανε το 3-1 με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ στο 86'.

Το ματς:

Λίγο η αρκετή ζέστη, λίγο και το πρώιμο στάδιο προετοιμασίας των δύο ομάδων, ο ρυθμός ήταν αρκετά κακός στα πρώτα λεπτά. Ουσιαστικά, μέχρι το 30' υπήρξαν μόνο δύο καλές στιγμές, αυτή του 2' με το σουτ εκτός της περιοχής από τον Τζόλη και εκείνη του 9', με τον Πουρίτα να βρίσκεται με προϋποθέσεις εντός της περιοχής του ΠΑΟΚ, αλλά να μην ανησυχεί τον Ζίβκοβιτς. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα, αλλά δυσκολεύονταν στο να βρουν διαδρόμους κόντρα στον -πολύ καλά στημένο- Βόλο.

Μετά τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, ο ΠΑΟΚ άρχισε να ανεβάζει στροφές και με κύριο εκφραστή των επιθέσεών του τον Τζόλη, είχε δύο καλές στιγμές, στο 33' και στο 38'. Ωστόσο, εκείνος που κατάφερε να ανοίξει το σκορ (0-1), στο 39', ήταν ο Βόλος. Με τον Φαν Βέρτ, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, να πηδάει αρκετά ψηλά από το ύψος του πέναλτι, στέλνοντας με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.

Παρόλα αυτά, ο «δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να απαντήσει άμεσα, καθώς στο 44' ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς βρήκε στον χώρο με υπέροχη κάθετη τον Γκορντεζιάνι, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τον Λουτσέσκου να παρατάσσει μια νέα ενδεκάδα και συγκεκριμένα τους Πασχαλάκη, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδη, Βιεϊρίνια, Νινούα, Εσίτι, Ουάρντα, Μουργκ, Βρακά και Κούτσια. Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ, πήρε γρήγορα-γρήγορα «κεφάλι» το σκορ (2-1) και συγκεκριμένα στο 47', όταν ο Εσίτι σκόραρε με φοβερό τελείωμα, ύστερα από την ασίστ του Τέιλορ.

Εν συνεχεία, οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να απειλήσουν εκ νέου τα αντίπαλα καρέ, έχοντας ως καλές στιγμές τη συνεργασία των Κούτσια και Βρακά στο 62' αλλά και το ωραίο ξεδίπλωμα επίθεσης στο 80' με τον Μουργκ να μην μπορεί να ολοκληρώσει τη φάση. Ο τελευταίος, ωστόσο, ήταν εκείνος που εκτέλεσε το κόρνερ στο 86', από το οποίο ο Μιχαηλίδης έγραψε με κεφαλιά το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Κρέσπο, Μιχάι, Ροντρίγκο, Σβαμπ, Τσινγκάρας, Α. Ζίβκοβιτς, Λάμπρου, Τζόλης, Γκορντεζιάνι.

Στο 46' έπαιξαν οι: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Νινούα, Εσίτι, Ουάρντα, Μουργκ, Βρακάς, Κούτσιας.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν (31' Σ. Παπαδόπουλος, 60' Κότνικ), Βοϊτκόφσκι, Γκουλέν, Τσοκάνης, Πουρίτα, Βαν Βερτ, Μπαριέντος (78' Λογαράς), Φεράρι, Ρομέρο, Γκρίλο, Μπαρτόλο.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags