Facebook Pixel Ολυμπιακός: Παιχταρά από την Παρί είχε στη λίστα του ο Μαρινάκης!
| 2021-07-11 10:00:00

Υπέρβαση Μαρινάκη για άσο της Παρί - Επαφές με Κελαϊφί - Απίθανη συμφωνία Μάρκο Σίλβα με Έλληνα

Του Αδέσποτου
Υπέρβαση Μαρινάκη για άσο της Παρί - Επαφές με Κελαϊφί - Απίθανη συμφωνία Μάρκο Σίλβα με Έλληνα

Η παρέμβαση Ραϊόλα και συζητήσεις του παίκτη με Καρεμπέ-Μοντέστο. Η προσπάθεια του Ολυμπιακού να... γράψει μεταγραφική ιστορία και ένα τρομερό παρασκήνιο για τον Πορτογάλο προπονητή. Απολαύστε ειδήσεις και παρασκήνια από τη ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr κάθε Σάββατο και Κυριακή (18.00 - 20.00) στον Alpha 9.89.

Ολυμπιακός: Απολαυστικοί και γεμάτοι ειδήσεις ήταν για ένα ακόμα Σάββατο οι «Αδέσποτοι» στον Alpha 98,9, μία εκπομπή, η οποία έχει σήμα κατατεθέν, αφού είναι powered by Sportdog.

Ευάγγελος Μίχος και Κώστας Γκόντζος ενημέρωσαν, διασκέδασαν, μα πάνω απ' όλα ψυχαγώγησαν το κοινό. Διαβάστε όμως και κάποιες από τις πολλές ειδήσεις που… έδωσαν στον αέρα, αφού θυμηθείτε το part1 και τη μεγάλη αποκάλυψη για τα τηλεοπτικά και τα κανάλια που θα βλέπουμε πλέον Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

**  Ο Μάρκο Σίλβα ανακοινώθηκε από τη Φούλαμ και πήρε μαζί του τον Αντώνη Λεμονάκη,  τον οποίο γνώρισε στη Ελλάδα κατά τη θητεία του στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος έχει τον Έλληνα αναλυτή σε πολύ μεγάλη εκτίμηση και μάλιστα τα τελευταία δύο χρόνια, που ο Σίλβα δεν είχε ομάδα, πλήρωνε ο ίδιος τον Λεμονάκη ώστε να μην μετακομίσει σε άλλη ομάδα! Το ίδιο κάνει με το τεχνικό τιμ του ο Γιώργος Δώνης αλλά και ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

** Ακόμα κι αν η μεταγραφή του Σα στη Γουλβς κλείσει στα 10 εκατομμύρια, ο Ολυμπιακός θα πάρει το πολύ 7-8 εκατομμύρια, αφού τουλάχιστον 2 θα πάνε στον Ζόρζε Μέντες. Μάλιστα στη συμφωνία για Σα δεν πρόκεται να μπει ποσοστό μεταπώλησης για τους Ερυθρολεύκους.

** Πριν καταλήξει στον Βάτσλικ, ο Ολυμπιακός προσπάθησε πολύ να πάρει τον Αλφόνς Αρεολά από την Παρί Σεν Ζερμέν, υπόθεση που ξεκίνησε λόγω της σχέσης του Μαρινάκη με τον Μίνο Ραϊόλα, ενώ στη συνέχεια η Λίνα Σουλούκου μίλησε με τον ιδιοκτήτη της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί και τον τεχνικό διευθυντή, Λεονάρντο. Με τον παίκτη μίλησαν και οι Καρεμπέ, Μοντεστό, αλλά ο Γάλλος γκολκίπερ δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπαμ" 10 εκατ. για το 50% στον Ολυμπιακό - Φέρνει εξτρέμ-σαΐτα ο Μαρινάκης - Βασικός ο Τζολάκης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags