Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Βάτσλικ!

Οι Πειραιώτες έχουν χτυπήσει λίρα 100 με την περίπτωσή του, δεδομένου ότι ο συγκεκριμένος παίκτης δεν έκανε μόνο ένα καλό τουρνουά στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αλλά όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ότι γνωρίζει τον τρόπο για να μείνει βασικός και αναντικατάστατος σε υψηλό επίπεδο!

Ο Τσέχος τερματοφύλακας βρίσκεται στη χώρα μας από το μεσημέρι της Κυριακής, μέσω Πράγας, και αναμένεται να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο πρώην τερματοφύλακας της Σεβίλλης ανέφερε: "Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Ήμουν στη Σεβίλλη και τώρα ήρθα στον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ να γνωρίσω τη νέα μου ομάδα και τους νέους μου συμπαίκτες. Έχω έρθει στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Πήρα τη σωστή απόφαση.

Μιλήσαμε πολύ με τον Φρανσουά Μοντεστό, μου ανέλυσε το πλάνο του προπονητή και ότι σκέφτεται για μένα, κάτι που ήταν πολύ ευχάριστο. Ανυπομονώ να ξεκινήσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό."

Ο Ολυμπιακός βρήκε στο πρόσωπο του Βάτσλικ τον ιδανικό αντι-Σα, που αναμένεται να συνεχίσει στην καριέρα του στη Γουλβς...