Facebook Pixel Τον Άλαν Πάτρικ ξεχώρισε ο Μπαρμπαλιάς στο Περού!
| 2011-01-29 23:45:00

Τον Άλαν Πάτρικ ξεχώρισε ο Μπαρμπαλιάς στο Περού!

Τον Άλαν Πάτρικ ξεχώρισε ο Μπαρμπαλιάς στο Περού!

Το ταξίδι κατασκοπείας του σκάουτερ του Ολυμπιακού, Δημήτρη Μπαρμπαλιά, στο Περού ολοκληρώθηκε και ο στόχος ...εντοπίστηκε. Δείτε τον σε βίντεο και διαβάστε τι έμαθε ο σκύλος...

Ο απεσταλμένος των ερυθρολεύκων παρακολούθησε αρκετά ματς των Εθνικών ομάδων Νέων των χωρών της Λατινικής Αμερικής και ξεχώρισε κάποια ταλέντα.

Ο νούμερο ένα στη λίστα του είναι ο Άλαν Πάτρικ της Σάντος. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έκανε σπουδαία ματς με τη Σελεσάο στο Κύπελλο Λατινικής Αμερικής για παίκτες ηλικίας κάτων των 20 ετών και μπήκε για τα καλά στο… μάτι του σκάουτερ του Ολυμπιακού.

Ο γεννημένος 13 Μαϊου 1991 στο Σάο Πάολο δημιουργικός μέσος έχει ήδη στην πλάτη του μια σεζόν και κάτι… ψιλά με τους επαγγελματίες της Σάντος και στο διάστημα αυτό, όπως μας πληροφορεί η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του, έχει πάρει μέρος σε 18 αγώνες στο πρωτάθλημα Βραζιλίας σημειώνοντας 4 τέρματα, σε 3 φιλικά χωρίς να σκοράρει και σε ένα ματς για το Παουλίστα 2009, στο οποίο έκανε το ντεμπούτο του.

Η τιμή του αυτή τη στιγμή στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου αγγίζει τα 5 εκατομμύρια ευρώ, όμως ο Ολυμπιακός έχει δώσει δανεικό στη Σάντος τον Ντιόγκο και έχει ανοίξει πολύ καλές… παρτίδες με την ομάδα της καρδιάς του Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα. Κάποιοι από τον Πειραιά λένε ότι θα την «ψάξουν» για τον μικρό στην ηλικία αλλά θαυματουργό, Άλαν Πάτρικ.

Δείτε και ένα σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags