Ολυμπιακός: Πολύ ψηλά έχει μπει ο πήχης των απαιτήσεων για τον αντι-Χολέμπας. Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει ο παίκτης που θα έρθει να είναι από 'κείνους που μπορεί να εμπιστευτεί και να μην έχει αμφιβολίες. ΟΚ, προφανώς αυτό δεν μπορεί να στο εγγυηθεί κανείς στο 100% και το ξέρει καλύτερα ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός.

Μην ξεχνάμε τον ενθουσιασμό που είχαν άπαντες πέρυσι όταν έλεγε ναι και έρχονταν στην Ελλάδα ο Ρούμπεν Βινάγκρε. Ποιός θα πόνταρε έστω και ένα ευρώ ότι ο παίκτης θα απογοητεύσει; Έλα, μεταξύ μας είμαστε. ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορούσε να φανταστεί την κατάληξη της συγκεκριμένης περίπτωσης.

 Είναι σοκαριστικά μεγάλος ο αριθμός των αριστερών μπακ που έχουν απορριφθεί. Κάποιοι έχουν γραφτεί, άλλοι όχι. Κανείς δεν τους ξέρει όλους, μόνο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Ένας από τους ελάχιστους που δεν έχουν απορριφθεί και αρέσει είναι ο Πικέρες της Πενιαρόλ. Ο Φρανσουά Μοντέστο έχει επίσης ψάξει πολύ στην αγορά. Δική του εισήγηση ήταν ο Λούκας Ολάθα. Δεν ξέρω τι απέγινε, αν απορρίφθηκε ή συνέβη κάτι άλλο. Για να εξαφανίστηκε λογικά ισχύει το πρώτο...

Παρεμπιπτόντως, ένας καλός και αξιόπιστος φίλος στο Λονδίνο μου είπε ότι ο Ολυμπιακός κάτι ψάχνει στις ομάδες του Λονδίνου και ειδικότερα την Τσέλσι. Κάπου πάει το μυαλό μου αλλά... Δεν θέλω να κάνω εικασία. Κρατήστε όμως αυτή την πληροφορία. Θα την θυμηθείτε σύντομα...

ΥΓ: Αλήθεια, τον Ζοσέ Σα που μετακόμισε στη Γουλβς, ποιός τον έφερε στον Ολυμπιακό; Μην πείτε ο Ζόρζε Μέντες (επειδή είναι ο ατζέντης του) γιατί δεν ρωτάω αυτό. Ρωτάω ποιανού εισήγηση στην ομάδα του Ολυμπιακού ήταν; Γιατί ο Μέντες δεν ξυπνάει ένα πρωί και λέει: ας πάω τον Χ παίκτη μου στην Χ ομάδα. Κάποιος πρέπει να δείξει ένα αρχικό ενδιαφέρον. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπαμ" στον Ολυμπιακό με "κανόνι" επιθετικό! 20 γκολ και 4 ασίστ φέτος - Πουλάει Αραμπί ή Χασάν;