Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο της Λανς φέρεται να βρίσκεται ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Το απόγευμα της Παρασκευής (16/7) υπήρξαν ρεπορτάζ από τη Γαλλία που αναφέρουν ότι η Λανς είναι διατεθειμένη να προσφέρει 6.000.000 ευρώ για τον Έλληνα διεθνή.

Η γαλλική ομάδα έχει εκταμιεύσει χρήματα μετά την πώληση του Λοΐκ Μπαντέ αντί 17 εκατομμυρίων ευρώ και θα επενδύσει μέρος του ποσού για να βρει τον αντικαταστάτη του..

Ο Μπουχαλάκης έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και παρά το γεγονός ότι έχει συμφωνήσει για την επέκτασή του με τους Πειραιώτες, το deal δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα.

«Μετά την πώληση του Λοΐκ Μπαντέ στην Ρεν η Λανς θα κινηθεί για την απόκτηση μέσου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο της βρίσκεται ο Ελληνας διεθνής μέσος, Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ο 28χρονος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και είναι βασικό μέλος της εθνικής ομάδας της Ελλάδας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Λανς θα καταθέσει σύντομα πρόταση στον ελληνικό σύλλογο ύψους 6 εκατ. ευρώ για τον Μπουχαλάκη, ο οποίος έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με την ομάδα του Πειραιά», αναφέρει χαρακτηριστικά το γαλλικό δημοσίευμα.