Facebook Pixel Παίκτης της Λάτσιο τραγούδησε το "Bella Ciao" και έγινε χαμός από τους οπαδούς (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-07-18 21:38:00

Παίκτης της Λάτσιο τραγούδησε το "Bella Ciao" και έγινε χαμός από τους οπαδούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Παίκτης της Λάτσιο τραγούδησε το "Bella Ciao" και έγινε χαμός από τους οπαδούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Με έναν μάλλον όχι δημοφιλή τρόπο αποφάσισε να συστηθεί στους Λατσιάλι το νέο απόκτημα της ομάδας, καθώς ανέβασε βίντεο τραγουδώντας ένα τραγούδι που είναι κόκκινο πανί για τους φίλους του συλλόγου

Ελσίντ Χισάι: Στην Ιταλία υπάρχει ένας νέος τρόπος ώστε ο καινούργιος παίκτης να συστήνεται στους οπαδούς της ομάδας και ο Αλβανός δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση μετά τα την μεταγραφή του στη Λάτσιο. Απλά το λάθος που έκανε ήταν η επιλογή του τραγουδιού.

Ο έμπειρος παίκτης αποφάσισε να τραγουδήσει το Bella Ciao, κάτι που άρεσε πολύ στους συμπαίκτες του, όμως δεν ίσχυσε το ίδιο και για τους οπαδούς του συλλόγου.

Οι οργανωμένοι, που είναι τελείως αντίθετοι πολιτικά με όσα πρεσβεύει το τραγούδι, φρόντισαν με σχόλιά τους να του δείξουν πως δεν τους άρεσε ότι έγινε.
"Καλύτερα να τραγουδούσε τον ύμνο της Ρόμα", "Του είπε κανείς ότι δεν υπέγραψε στη Λιβόρνο;». «Κατάλαβα, θα παίζουμε με 10 σε κάθε παιχνίδι" και "Ρήξη χιαστού και ό,τι άλλος τραυματισμός μπορεί να του συμβεί" ήταν μερικά από όσα έγραψαν. Παράλληλα αρκετοί ήταν και εκείνοι που έδωσαν συγχαρητήρια στον Ελσίντ Χισάι τονίζοντας ότι "η Λάτσιο δεν είναι συνώνυμο του φασισμού".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags