Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Χάρισε τρελά λεφτά ο Παπαδόπουλος - Από τη λίστα της ΑΕΚ... στο Λιμάνι - "Καψούρα" Μαρινάκη ο μικρός
| 2021-07-18 20:29:00

Χάρισε τρελά λεφτά ο Παπαδόπουλος - Από τη λίστα της ΑΕΚ... στο Λιμάνι - "Καψούρα" Μαρινάκη ο μικρός

Του Αδέσποτου
Χάρισε τρελά λεφτά ο Παπαδόπουλος - Από τη λίστα της ΑΕΚ... στο Λιμάνι - "Καψούρα" Μαρινάκη ο μικρός

Η απίστευτη απόφαση του Έλληνα στόπερ και ο στόχος των Πειραιωτών. Ποιος παίκτης που βρέθηκε στη μεταγραφική λίστα του Παναγιώτη Κονέ, αρέσει πάρα πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς και το παρασκήνιο με τον νεαρό Τζολάκη και τον Μίνο Ραϊόλα.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις, αλλά και αποκαλύψεις ήταν η εκπομπή «Οι Αδέσποτοι» στον Alpha Radio 98,9 με τους Βαγγέλη Μίχο και Κώστα Γκόντζο.

Οι δύο παραγωγοί και δημοσιογράφοι του Sportdog.gr ανέλυσαν και σχολίασαν όλα τα θέματα της επικαιρότητας, ενώ έδωσαν και πολλές ειδήσεις. Διαβάστε κάποιες από αυτές…

**Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος χάλασε τη συνεργασία του με τον Πολ Κουτσολιάκο γιατί διαφώνησε με τον γνωστό μάνατζερ στο ζήτημα της παραμονής ή αποχώρησής του από το Αμβούργο. Όταν η γερμανική ομάδα υποβιβάστηκε, ο Κουτσολιάκος είχε την άποψη ότι ο Έλληνας αμυντικός πρέπει να μείνει στον σύλλογο, στον οποίο μάλιστα απολάμβανε συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1.450.000 ευρώ ετησίως! Ωστόσο, ο Παπαδόπουλος δεν τον άκουσε και επέμενε ότι ήθελε να αποχωρήσει επειδή δεν έπαιζε όσο θα ήθελε, κάτι που τελικά συνέβη.

**Δεν είναι τυχαίο που μέσα σε λίγες μέρες οι Ταχτσίδης και Παπαδόπουλος πήγαν αμφότεροι στην Αλ-Φάιχα, αφού οι συμφωνίες έγιναν μέσω του ίδιου μανατζερικού καναλιού. Μάλιστα ο Ταχτσίδης θα λάβει 1.500.000 για έναν χρόνο στον αραβικό σύλλογο.

**Ο Χρήστος Αρδίζογλου είναι σφόδρα ενοχλημένος γιατί το ομοίωμά του δεν θα βρίσκεται στο μουσείο κέρινων ομοιομάτων της ΑΕΚ, που θα λειτουργεί έξω από το νέο γήπεδο της ομάδας.

**Παρά τα διάφορα σενάρια για το μέλλον του, ο Φεντέρικο Μακέντα περνάει τέλεια στον Παναθηναϊκό και δεν θέλει να φύγει. Γνωρίζει ότι δεν υπάρχει προοπτική μετακόμισης στην Ιταλία ή στην Ισπανία, ενώ έχει ήδη απορρίψει προτάσεις από τον Ερυθρό Αστέρα αλλά και από ομάδα της Βουλγαρίας. Ουσιαστικά θα μπορούσε να αποχωρήσει μόνο για κάποια αραβική ομάδα, όμως μόνο αν έχει πρόταση με τα... διπλάσια από αυτά που κερδίζει στην Ελλάδα.

**Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης είναι μεγάλο ταλέντο, αλλά αποτελεί και... προεδρικό γούστο, αφού αρέσει πολύ στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Έλληνας γκολκίπερ έχει ατζέντη τον Αντώνη Αποστολόπουλο, όμως για κάνεναν Έλληνα μάνατζερ δεν είναι εύκολο να... πατήσει πόδι στον Ολυμπιακό. Ωστόσο ο Αποστολόπουλος είναι ο μοναδικός Έλληνας ατζέντης που έχει τόσο καλή σχέση με τον Μίνο Ραϊόλα. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι αυτός είναι ο άνθρωπος του Ραϊόλα στην Ελλάδα για τους Μακέντα και Ελ Καντουρί, που εκπροσωπεί ο Ιταλός μεγαλοατζέντης. Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ραϊόλα να "ψάχνεται" για την περίπτωση του Τζολάκη δεν είναι τυχαίο, με την φημολογούμενη εμπλοκή του Ιταλού να έχει να συνδέεται με τον Αποστολόπουλο.

**Ο Χοακίν Πικέρες, σύμφωνα με την πιάτσα των ατζέντηδων, είχε απασχολήσει την ΑΕΚ στις αρχές του καλοκαιριού και ήταν εισήγηση του Παναγιώτη Κονέ. Ωστόσο, το ζήτημα δεν προχώρησε λόγω των απόψεων που διίστανται στα μεταγραφικά της Ένωσης.

**Δεν υπάρχει πιθανότητα να χαλάσει του Εχσάν Χατζισαφί στην ΑΕΚ. Επικοινωνιακά ο Ιρανός δεν "πέρασε" στους ΑΕΚτζήδες, αλλά ο παίκτης είχε κλείσει. Θα πρέπει να παίξει μερικά ακόμα παιχνίδια με την Σεπαχάν και στη συνέχεια θα έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Ελλάδα ατζέντης για το μεγάλο… deal του Ολυμπιακού - Έτσι "έριξε" τον Μελισσανίδη ο Βράνιες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags