ΠΑΟΚ: Το υπόλοιπο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ θα χάσει ο Αμρ Ουάρντα. Όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες ημέρες, ο Αιγύπτιος μέσος ζήτησε και πήρε άδεια από τους υπεύθυνους να αποχωρήσει επικαλούμενος ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα.



Ο παίκτης αναχώρησε από την Ολλανδία που διεξάγεται η προετοιμασία για να ταξιδέψει στην πατρίδα του για σοβαρό πρόβλημα.

Την ίδια ώρα ο Τύπος προεικάζει τις εξελίξεις με τον Αιγύπτιο άσο. «Η εξέλιξη με Ουάρντα φέρνει νέα μεταγραφή», αναφέρει η LiveSport, ενώ η Metrosport υποστηρίζει: «Η Ουάρντα μιλά για στήριξη στη Μητέρα του αλλά όλοι ψάχνουν πρόταση πώλησης».

Όλα δείχνουν λοιπόν, ότι επανέρχονται οι συζητήσεις περί αποχώρησης του Ουάρντα από τον ΠΑΟΚ. Υπενθυμίζεται, ότι ο Αιγύπτιος προ ημερών είχε υποπέσει σε ένα πειθαρχικό παράπτωμα σε προπόνηση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τον κρατά εκτός προγράμματος για μια προπόνηση.

Ωστόσο, την επομένη ο Ρουμάνος προπονητής τον είχε συμπεριλάβει και πάλι στην προπόνηση, δίνοντάς του... άφεση, και προχωρώντας σε μια συμβολική κίνηση, παρουσιάζοντάς τον στους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας ως έναν νέο παίκτη.