Facebook Pixel Ατρόμητος: Νέα βαριά ήττα στην Ισπανία, 3-0 από τη Χετάφε (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-07-24 13:32:00

Νέα βαριά ήττα στην Ισπανία για Ατρόμητο, 3-0 από τη Χετάφε (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νέα βαριά ήττα στην Ισπανία για Ατρόμητο, 3-0 από τη Χετάφε (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομάδα του Περιστερίου μετά τις ήττες από Έλτσε (6-1) και Βαλένθια (3-0) έχασε και από τη Χετάφε με 3-0 στο τρίτο τεστ επί ισπανικού εδάφους.

Ατρόμητος: Τρίτο πολύ δυνατό φιλικό για τον Ατρόμητο και τρίτη διαδοχική ήττα με συνολικό παθητικό 12 τερμάτων. Οι «κυανόλευκοι» το Σάββατο (24/07) το πρωί (11.00) αντιμετώπισαν τη Χετάφε στο Πινατάρ Αρένα και ηττήθηκαν 3-0. Είχαν προηγηθεί οι ήττες κόντρα σε Έλτσε (6-1) και Βαλένθια (3-0).

Ο Ατρόμητος παρατάχθηκε με επτά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του και συγκεκριμένα τους Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλο, Χατζηισαΐα, Κλωναρίδη, Μπεντινέλι, Πισάνο και Κολούρη. Στο 16' έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα όταν ο Νάτσος με σουτ εκτός περιοχής ανάγκασε τον Ντιέγκο Κόντε να αποκρούσει με δυσκολία σε κόρνερ. 

Τελικά το 1-0 ήρθε στο 20' από τον Ενές Ουνάλ με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής. Ο Τούρκος διεθνής στο 38' έκανε το 2-0 με πλασέ εντός περιοχής, ενώ το 3-0 ήρθε με εκτέλεση φάουλ στο 53' από τον Νταβίντ Τιμόρ. Στο 89' ο Οικονομίδης έχασε τη δεύτερη ευκαιρία για τον Ατρόμητο όταν σε σουτ που επιχείρησε νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Αθανασίου (46' Τομάσεβιτς), Σάλομον, Νάτσος, Κλωναρίδης (46' Καρτάλης), Μπεντινέλι (46' Μουνίθ), Πισάνο, Κουλούρης (46' Κωτσόπουλος).

ΧΕΤΑΦΕ: Ντιέγκο Κόντε, Τζενέ, Καμπάκο, Βιτόλο, Ουνάλ, Αλένια, Ούγκο Ντούρο, Μαξίμοβιτς, Νταμιάν, Τιμόρ, Κόφι. Έπαιξαν και οι: Σόρια, Χέμα, Κιλ, Μασίας, Νιόμ, Ολιβέρα, Μίτροβιτς, Ιγκλέσιας, Τιμόρ, Μιράντα, Άνχελ, Πάτρικ.

Την Τρίτη (27/07) η ομάδα των δυτικών προαστίων θα αντιμετωπίσει τη Λεβάντε στο 4ο τεστ προετοιμασίας της.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags