Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Χρήστος Τζόλης: Αποκάλυψη Λουτσέσκου για Τζόλη - Είπε "όχι" ο Σαββίδης - "Με πήρε τηλέφωνο και είπε ότι..."
| 2021-08-11 14:18:00

Αποκάλυψη Λουτσέσκου για Τζόλη - Είπε "όχι" ο Σαββίδης - "Με πήρε τηλέφωνο και είπε ότι..."

Sportdog Team
Αποκάλυψη Λουτσέσκου για Τζόλη - Είπε "όχι" ο Σαββίδης - "Με πήρε τηλέφωνο και είπε ότι..."

Ο Ρουμάνος προπονητής αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τη Μποέμιανς, όλο το παρασκήνιο για τη μεταγραφή του Έλληνα άσου στη Νόριτς. Τι έγινε τα τελευταία 24ωρα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποκάλυψε και το παρασκήνιο της μεταγραφής, την επικοινωνία που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη και τον 19χρονο μεσοεπιθετικό καθώς και τα όσα μεσολάβησαν!

Αναφερόμενος στη μεταγραφή, σημείωσε:

"Είναι μια φανταστική κατάσταση για εκείνον. Είναι ένα όνειρο για κάθε παίκτη να παίζει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμο. Του εύχομαι τα καλύτερα και ελπίζω να είναι ικανός να παραμείνει σταθερός και να βοηθήσει την Νόριτς”.

Σε ερώτηση για το αν το πρόβλημα με τον Τζόλη θα μπορούσε να λυθεί χωρίς να παραχωρηθεί :

“Αν η Guardian ερχόταν και σου έδινε την ευκαιρία να δουλέψεις στο κορυφαίο επίπεδο, με πολλά περισσότερα λεφτά τι θα έκανες (σ.σ γελάει); Την Δευτέρα ο Σαββίδης είπε όχι για την μεταγραφή και με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “αν δεν γίνει η μεταγραφή, δεν θα γίνει ποτέ” και να το δούμε μετά το παιχνίδι. Οι άνθρωποι της Νόριτς τον ήθελαν για να παίξει ή να μπει στον πάγκο στο παιχνίδι κόντρα στην Λίβερπουλ. Ίσως ήταν η μοναδική του ευκαιρία να έχει μια τέτοια ευκαιρία για να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι πολύ εύκολο να μιλάμε από έξω και να λέει ο καθένας την γνώμη του για το τι θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Για μένα ήταν η ιδανική στιγμή να φύγει και για τον ίδιο και για τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέραμε πως θα διαχειριστεί ο ίδιος την κατάσταση αργότερα, αν έμενε και θα μπορούσε να προσφέρει στο μέλλον. Η θέληση του ίδιου ήταν τεράστια για αυτή την μεταγραφή”.

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να παράγει παίκτες και να συνδυάσει ταυτόχρονα και την κατάκτηση τίτλων:

“Η κατάσταση του Τζόλη υπήρξε και ο παράγοντας τύχη. Ακόμα δεν είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης, αυτή είναι η ευκαιρία του εκεί στο υψηλότερο επίπεδο και εκεί να πιεστεί, να μάθει, να είναι ταπεινός και να χτίσει μια διαφορετική καριέρα. Η τύχη αφορά στο ότι ο ΠΑΟΚ ήταν εκτός στόχων την περσινή σεζόν και είχε την ευκαιρία να παίξει. Δόθηκε ευκαιρία να παίξει ο ίδιος και ξεχώρισε.

Νομίζω ότι η προτεραιότητα θα πρέπει να ειναι να φτιάξει την νοοτροπία του νικητή και να πάρει τίτλους. Αυτό αργότερα θα ανεβάσει και ευρωπαϊκά τον ΠΑΟΚ. Όσον αφορά τους νέους παίκτες, το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θα γίνει μια ομάδα νικήτρια θα του δώσει τυην δυνατότητα να φέρει νεαρούς ποδοσφαιριστές. Όχι όμως 5 ή 10 γιατί αυτό χαλάει την ποιότητα και την δουλειά των προπονήσεων, αλλά 1 ή 2 να είναι στην πρώτη ομάδα, να είναι εκεί και θα πρέπει κάθε μέρα να παλεύουν, να ονειρεύονται να είναι στην ομάδα. Αυτή είναι η στρατηγική που θα πρέπει να ακολουθήσουμε, δεν γίνεται η τύχη να καθορίζει την στρατηγική μιας ομάδας”.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags