Facebook Pixel Ολυμπιακός: Χαλάει μεταγραφή ο… Σισέ - Συμφωνία 10 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - "Φουλ" για κορυφαίο όνομα!
| 2021-08-12 12:15:00

Χαλάει μεταγραφή ο… Σισέ - Συμφωνία 10 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - "Φουλ" για κορυφαίο όνομα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Χαλάει μεταγραφή ο… Σισέ - Συμφωνία 10 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - "Φουλ" για κορυφαίο όνομα!

Η πρώτη προσθήκη που κλείνουν στο Λιμάνι μετά τη Λουντογκόρετς. Γιατί ο Σισέ επηρεάζει τις μεταγραφικές εξελίξεις και πόσα χρήματα ζητούν για να τον πουλήσουν. Πού... κοιτάζουν οι Πειραιώτες για ενίσχυση και τα πρώτα δύο ονόματα της "ερυθρόλευκης" λίστας.

Ολυμπιακός: Οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Ολυμπιακού γίνονται με γνώμονα έναν σημαντικό περιορισμό, αφού οι Ερυθρόλευκοι έχουν συμπληρώσει τον μάξιμουμ αριθμό ξένων παικτών που τους επιτρέπεται και αν αυτό δεν αλλάξει, θα μπορούν να αποκτήσουν μόνο γηγενείς ή κοινοτικούς ποδοσφαιριστές.

Μια θέση ξένου θα αδειάσει εφόσον υπάρξει η πώληση του Παπέ Αμπού Σισέ, το όνομα του οποίου έχει "παίξει" έντονα στα μεταγραφικά ρεπορτάζ αρκετών ομάδων από τη Γαλλία. Ωστόσο, οι Ερυθρόλευκοι έχουν συγκεκριμένες οικονομικές απαιτήσεις, που ανέρχονται κοντά στα 10.000.000, και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι δεν προτίθενται να συναινέσουν σε παραχώρηση του Σενεγαλέζου εάν κάποια ενδιαφερόμενη ομάδα δεν ικανοποιήσει τα "θέλω" τους.

Δηλαδή, οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν "καίγονται" να... ξεπουλήσουν τον Σισέ μόνο και μόνο για να ελευθερώσουν μια θέση ξένου. Εάν φτάσει η κατάλληλη πρόταση καλώς, σε διαφορετική περίπτωση η δεξαμενή των κοινοτικών παραμένει πλούσια.

Φουλάρει για αριστερό μπακ

Αριστερός μπακ και εξτρέμ είναι οι προτεραιότητες των πρωταθλητών Ελλάδας στο μεταγραφικό "παζάρι" τη δεδομένη χρονική στιγμή. Περισσότερο επείγει η προσθήκη για το αριστερό άκρο της άμυνας, αφού ο Ρέαμπτσιουκ έχει μείνει μόνος του, ενώ για τα εξτρέμ υπάρχουν αρκετοί παίκτες διαθέσιμοι, μεταξύ των οποίων και ο ακριβός νεοαποκτηθείς Χένρι Ονιεκούρου.

Στη "ερυθρόλευκη" λίστα υπάρχουν αρκετά ονόματα, αλλά δεδομένα σε περίοπτη θέση βρίσκονται οι Αρκάντιους Ρέτσα και Σέρχιο Εσκουδέρο.

Για τον Πολωνό άσο της Αταλάντα υπάρχει μπλέξιμο, καθώς αφενός η ιταλική ομάδα έχει υψηλές απαιτήσεις και αφετέρου στο κόλπο για την απόκτησή του βρίσκονται αρκετοί σύλλογοι, με ομάδες από την Ιταλία και τη Γαλλία να τον πολιορκούν.

Σούπερ περίπτωση είναι και ο Σέρχιο Εσκουδέρο, με μεγάλη εμπειρία από την σταθερή επί χρόνια παρουσία του στη Σεβίλλη. Στον Ολυμπιακό έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον Ισπανό αριστερό μπακ και πληροφορίες αναφέρουν ότι η διάψευση που διέρρευσε αναφορικά με την υπόθεσή του περισσότερο αποτελεί κίνηση τακτικής παρά εμπεριστατωμένη θέση της ΠΑΕ. Οι Ερυθρόλευκοι παρακολουθούν ακόμα την περίπτωση του 31χρονου αμυντικού και θα επανέλθουν εάν και εφόσον κρίνουν ότι οι συνθήκες ευδοκιμούν για να κάνουν την κίνησή τους.

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πέφτουν κεφάλια" στον Ολυμπιακό - Έξαλλος Μαρινάκης για το κάζο - Δύο στην έξοδο, σκάει μεταγραφή

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags