Facebook Pixel ΑΕΚ: Απόφαση Μιλόγεβιτς για Χατζησαφί - "Ναι" Μελισσανίδη για νέα μεγάλη μεταγραφή - Ψάχνει και δεύτερο!
| 2021-08-20 17:11:00

Απόφαση Μιλόγεβιτς για Χατζησαφί - "Ναι" Μελισσανίδη για νέα μεγάλη μεταγραφή - Ψάχνει και δεύτερο!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απόφαση Μιλόγεβιτς για Χατζησαφί - "Ναι" Μελισσανίδη για νέα μεγάλη μεταγραφή - Ψάχνει και δεύτερο!

"Τρέχουν" στην ΑΕΚ για να κλείσουν μία δυνατή περίπτωση παίκτη. Διοίκηση και προπονητής συμφώνησαν πως χρειάζονταν έναν ποιοτικό χαφ και υπό προϋποθέσεις θα ψάξουν και για εξτρέμ. Τι θα γίνει με τη θέση του αριστερού μπακ,
 

ΑΕΚ: Δεν φαίνεται ότι φέρνει αλλαγές στον μεταγραφικό σχεδιασμό τής Ένωσης η θλάση του Χατζισαφί, δεδομένου ότι δεν προκύπτει από πουθενά αυτή τη στιγμή ότι οι Κιτρινόμαυροι κινούνται για την ενίσχυση της συγκεκριμένης θέσης.

Ο Χατζισαφί ήρθε για να παίξει ως αριστερός μπακ στην Ένωση, στο ρόστερ υπάρχει και ο Μιτάι, και από το ρεπορτάζ δεν προκύπτει η έλευση αριστερού μπακ. Άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα υποστηρίζουν ότι θα χρειαζόταν ένας ακόμα παίκτης στα αριστερά της άμυνας, για να υπάρχει καλύτερη πληρότητα (γιατί η αλήθεια είναι ότι ο Χατζισαφί μπορεί να προσφέρει και σε άλλες θέσεις), αλλά κάτι τέτοιο δύσκολα θα προχωρήσει.

Για την ιστορία, στην ΑΕΚ είναι ευχαριστημένοι από την μέχρι στιγμής παρουσία του παίκτη, που ήρθε από φουλ σεζόν, δεν ξεκουράστηκε καθόλου και μπήκε σε φουλ ρυθμούς και με τη φανέλα της Ένωσης.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά, η ομάδα φαίνεται ότι θα κινηθεί για έναν καλό χαφ, που θα κάνει τη διαφορά στην 11άδα! Δεν αποκλείεται να έρθει και ένας ακόμα με τη μορφή δανεισμού, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε φτάσει στο τελευταίο δεκαήμερο των μεταγραφών και δεν υπάρχει άπλετος χρόνος για να γίνουν κινήσεις...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Το μαχαίρι στα δόντια ο Τίγρης! Κλείνει παιχταρά που αλλάζει επίπεδο την ΑΕΚ - Φέρνει κι άλλον;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags