Κιλιάν Εμπαπέ: Οι Μαδριλένοι είναι αποφασισμένοι για το deal που θα ταράξει τα... λιμνάζοντα νερά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, μετά την τεράστια "βόμβα" της Παρί με τον Λιονέλ Μέσι, και ήδη ετοιμάζουν το τελειωτικό τους "χτύπημα" για την απόκτηση του Εμπαπέ.
Όπως σημειώνει σχετικό δημοσίευμα της ισπανικής "AS", η τελική πρόταση της Ρεάλ θα είναι μεταξύ 130 και 170 εκατομμυρίων ευρώ και θα γίνει πιθανότατα στις 30 Αυγούστου, δηλαδή, στη διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων, τότε που η Παρί δεν θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι σε επαφή με τη Ρεάλ, η οποία του έχει συστήσει να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να αποφεύγει τις δηλώσεις, ενώ και ο ίδιος ο Γάλλος άσος έχει διαμηνύσει ότι θέλει να παίξει για την "βασίλισσα".
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο