Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Σκούπα" στον Ολυμπιακό - Η "μαύρη λίστα" Μαρτίνς με Σεμέδο και πέντε παίκτες - Υπέρβαση για Μανωλά!
| 2021-08-22 22:40:00

"Σκούπα" στον Ολυμπιακό - Η "μαύρη λίστα" Μαρτίνς με Σεμέδο και πέντε παίκτες - Υπέρβαση για Μανωλά!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Σκούπα" στον Ολυμπιακό - Η "μαύρη λίστα" Μαρτίνς με Σεμέδο και πέντε παίκτες - Υπέρβαση για Μανωλά!

"Εκκαθαρίσεις" στο Λιμάνι στο παρά πέντε της μεταγραφικής περιόδου. Ποιοι παίκτες δεν υπολογίζονται από τον Πορτογάλο προπονητή και... ετοιμάζουν βαλίτσες και οι τελευταίες εξελίξεις με τον διεθνή άσο της Νάπολι. Πόσα χρήματα έχουν πέσει στο τραπέζι και οι πιέσεις του ποδοσφαιριστή.

Ολυμπιακός: Κεντρικό θέμα στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων τις τελευταίες ημέρες είναι η πιθανή επιστροφή τού Κώστα Μανωλά στο Λιμάνι, αν και για την ώρα από την πλευρά των Ερυθρόλευκων ξεκαθάρισαν πως παρότι υπάρχουν επαφές, ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία ούτε είναι τόσο κοντά.

Ο Μανωλάς θέλει να επιστρέψει, η Νάπολι θέλει να τον δώσει και να απαλλαγεί από το υψηλό συμβόλαιό του αφού τη νέα σεζόν δεν υπολογίζεται ως βασικός, αλλά οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να δώσουν όχι 20 εκατ. ευρώ που έλεγαν οι Ιταλοί στην αρχή, αλλά ούτε και 10 εκατ. που γράφουν το τελευταίο διήμερο! 

Ποιο είναι το ποσό που δίνει ο Ολυμπιακός; Τοπ τα 6-7 εκατ. ευρώ, κι αυτά με μπόνους επίτευξη στόχων! Δεν υπάρχει ελληνική ομάδα, πια, που να δίνει περισσότερα λεφτά στο μεταγραφικό παζάρι, ειδικά όταν δεν συμμετέχει στους ομίλους τού Τσάμπιονς Λιγκ, με τα εξασφαλισμένα έσοδα. 

Μάλιστα, και ο Μανωλάς θα πέσει πολύ κάτω από το 50% των χρημάτων που παίρνει τώρα ετησίως στη Νάπολι (4,2 εκατ. ευρώ καθαρά ανά έτος) καθώς όπως έγραψε ο πάντα έγκυρος Box to Box στο sportdog το συμβόλαιό του θα είναι, ίσως, κάτω και από το 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Τέλος, στον Ολυμπιακό ενδιαφέρονται και για τους παίκτες που θα αποχωρήσουν, και μάλιστα άμεσα γιατί τελειώνει ο μεταγραφικός χρόνος, καθώς δεν είναι μόνο ο Σεμέδο που απασχολεί. Στη λίστα με τους παίκτες που πρέπει να βρεθεί λύση με το μέλλον τους, είναι και οι Τσούμιτς, Σολδάνο, Ντρέγκερ, Ντουρμισάι και Γιάννης Μασούρας, δηλαδή συνολικά 5 παίκτες πλην του Σεμέδο που θα πρέπει να φύγουν! 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Με δύο εκατομμύρια στον Ολυμπιακό - Τον θέλει βασικό ο Μαρτίνς - Θα κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα"

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags