Facebook Pixel Νις - Μαρσέιγ: Απίστευτες σκηνές - Κίνηση σοκ από Παγέτ και... κόλαση στο Νις - Μαρσέιγ - Έγινε ντου (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-08-22 23:48:00

Χάος στο Νις-Μαρσείγ! Κίνηση... σοκ από Παγέτ και "ντου" οπαδών - Έπαιξε ξύλο ο Σαμπάολι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χάος στο Νις-Μαρσείγ! Κίνηση... σοκ από Παγέτ και "ντου" οπαδών - Έπαιξε ξύλο ο Σαμπάολι (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκηνές που δεν έχουμε ξαναδεί στο γαλλικό πρωτάθλημα εκτυλίχθηκαν στο ντέρμπι της Ligue 1 στη Νίκαια με τους οπαδούς των γηπεδούχων να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο ώστε να κυνηγήσουν τους παίκτες των Μασσαλών ως αντίδραση στην ενέργεια του Γάλλου παίκτη

Νις - Μαρσέιγ: Απίστευτες σκηνές στο ντέρμπι της Νότιας Γαλλίας καθώς στο 74' και ενώ οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 ο αγώνας τινάχτηκε στον αέρα. Ο παίκτης των Μασσαλών, Ντιμίτρι Παγέτ προσπάθησε να εκτελέσει κόρνερ με τους οπαδούς των Νιακιωτών να τον... λούζουν με μπουκάλια, πράγμα που τον έβγαλε εκτός εαυτού με αποτέλεσμα να ρίξει ένα πίσω στην εξέδρα.

Αυτό ήταν το σημείο που άναψε την... φωτιά με τους φίλους των γηπεδούχων να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο και να απειλούν να λιντσάρουν τους παίκτες της Ολιμπίκ, με κάποιους να είναι έτοιμοι να έρθουν στα χέρια μαζί τους.

Μέσα στον πανικό που επικράτησε ο τεχνικός των φιλοξενούμενων είχε σοβαρό επεισόδιο με τον παίκτη των Νικαιωτών, Ζαν Κλερ Τοντιμπό που τον χτύπησε, με τους ψυχραιμότερους να τον κρατάνε πριν τους επιτεθεί, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις είναι στο γήπεδο ώστε να προσπαθήσουν να επιβάλλουν την τάξη. 

Μάλιστα οι τελευταίες ενημερώσεις κάνουν λόγο για την ύπαρξη ενός τραυματία, που έφυγε με το φορείο από το γήπεδο, και πρόκειται για οπαδό των γηπεδούχων που ποδοπατήθηκε από συνοπαδούς του την στιγμή που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο άλλο νέο για την κατάστασή του.

Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος της Νις, Ζαν Πιερ Ριβιέρ, προσπαθεί να ηρεμήσει τους φίλους της ομάδας του ώστε να συνεχιστεί το ντέρμπι με τη Μαρσείγ, που αυτή τη στιγμή έχει διακοπεί και κανείς δεν ξέρει αν θα ξαναρχίσει.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags