Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πρίγιοβιτς!
| 2021-08-25 10:00:00

Έκπληξη με Πρίγιοβιτς - Ποια Ζυρίχη; Υπογράφει με πολλά λεφτά - Θα… τρελαθούν οι ΠΑΟΚτσήδες!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έκπληξη με Πρίγιοβιτς - Ποια Ζυρίχη; Υπογράφει με πολλά λεφτά - Θα… τρελαθούν οι ΠΑΟΚτσήδες!

Μεγάλη ανατροπή στο... παρά πέντε των μεταγραφών με τον Σέρβο άσο. Ο πρώην επιθετικός του Δικεφάλου, που για ακόμα ένα καλοκαίρι ακούστηκε ζεστά και για την Τούμπα, δεν έχει ως πρώτη του επιλογή την Ελβετία και φαίνεται πως προχωράει μία "χρυσή" πρόταση. Θα μπορούσε να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη;
 

ΠΑΟΚ: Είναι ακόμα στην αναζήτηση του επιθετικού (έχει έρθει από χθες βράδυ ο Άκπομ στη Θεσσαλονίκη αλλά, τυπικά, δεν έχει υπογράψει ακόμα) που θα καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε από τον τραυματισμό του Νέλσον Ολιβέιρα και σίγουρα στο μυαλό των φίλων της ομάδας θα φάνταζε ιδανική περίπτωση το όνομα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ώστε να τον αντικαταστήσει.

O Σέρβος είχε βρεθεί ξανά στην Θεσσαλονίκη το 2017, όταν ο Ιβάν Σαββίδης είχε δώσει 2,9 εκατομμύρια ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει, σε μια κίνηση που άφησε… εποχή! Ο έμπειρος επιθετικός σε 86 αγώνες με τους Ασπρόμαυρους, σε όλες τις διοργανώσεις, πέτυχε 55 γκολ και είχε οχτώ ασίστ, ο μεγαλύτερος αριθμός τερμάτων που έχει βάλει ο ποδοσφαιριστής σε σύλλογο που έχει αγωνιστεί, για να αποχωρήσει τον Ιανουάριο του 2019 για την Αλ Ιτιχάντ που έδωσε 10 εκατομμύρια για να τον πάρει.

Μάλιστα ακόμα και όταν έπαιζε στους Άραβες δεν ήταν λίγες οι φορές που το όνομά του συνδέθηκε ξανά με την Τούμπα, ενώ την φετινή μεταγραφική περίοδο έχει γίνει… σήριαλ που όμως όλα δείχνουν πως δεν θα έχει αίσιο τέλος, παρά την αγάπη του ίδιου προς τον Δικέφαλο του Βορρά.

Τις τελευταίες μέρες πολλά είναι τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Σέρβος είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στη Ζυρίχη, μιας και ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στο Σεντ Γκάλεν της Ελβετίας και θα έβλεπε θετικά την προοπτική να γυρίσει στον τόπο από όπου ξεκίνησε και έχει αρκετούς συγγενείς.

Όμως φαίνεται ότι και εδώ θα έχουμε ανατροπή. Σύμφωνα με όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι πολύ πιθανό να τον δούμε να αγωνίζεται είτε στην Ρωσία, είτε στην Τουρκία, μιας και ομάδες αυτών των χωρών έχουν δείξει πολύ σοβαρό ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν.

Άλλωστε ο ποδοσφαιριστής, που πλέον έχει αξία σύμφωνα με το transfermarkt 1 εκατομμύριο ευρώ, αγωνιζόμενος στην Σαουδική Αραβία έχει αρκετά ψηλά τα… στάνταρ του που αφορούν τον μισθό του, κάτι που σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο σε σύλλογο από την Ελβετία να καλύψει, όμως όταν μιλάμε για Τουρκία και ιδιαίτερα Ρωσία τα πάντα μπορούν να μπουν σε… σωστή βάση για εκείνον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στη Θεσσαλονίκη ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ - Υπογράφει άμεσα (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags