Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτόν ήθελε ο ΠΑΟΚ αντί του Μιτρίτα - Είναι παίκτης του Μιρτσέα Λουτσέσκου - Έριξε άκυρο
| 2021-08-25 23:01:00

Αυτόν ήθελε ο ΠΑΟΚ αντί του Μιτρίτα - Είναι παίκτης του Μιρτσέα Λουτσέσκου - Έριξε άκυρο

Sportdog Team
Αυτόν ήθελε ο ΠΑΟΚ αντί του Μιτρίτα - Είναι παίκτης του Μιρτσέα Λουτσέσκου - Έριξε άκυρο

Μπορεί ο Δικέφαλος του Βορρά με τη μεταγραφή του Ρουμάνου εξτρέμ να έκλεισε μια πολύ βασική... τρύπα στο ρόστερ του, όμως ο παίκτης της New York City FC δεν ήταν από την αρχή ο βασικός αντικαταστάτης του Χρήστου Τζόλη στην Τούμπα

ΠΑΟΚ: Μόλις ο Χρήστος Τζόλης αποχώρησε από τον Δικέφαλο του Βορρά με προορισμό της Νόριτς οι άνθρωποι της ΠΑΕ άρχισαν κινήσεις ώστε να βρεθεί άμεσα ο αντικαταστάτης του, με τον Κάρλος Ντε Πέγια της Ντιναμό Κιέβου να είναι στην κορυφή της λίστας.

Μάλιστα πριν μερικές μέρες οι Ασπρόμαυροι έκαναν πρόταση για τον 29χρονου, όμως χωρίς αποτέλεσμα, μιας και οι άνθρωποι της ΠΑΕ έδιναν 600.000 ευρώ στον Ουρουγουανό, με τον ίδιο να θέλει 800.000. Από την άλλη οι Ουκρανοί δεν ήταν εμπόδιο μιας και ήθελαν περίπου 400.000 - 500.000 ευρώ, μιας και το συμβόλαιο του παίκτη λήγει τον Δεκέμβριο του 2021.

Μετά την αποτυχία, με τον βασικό εδώ και δυόμισι χρόνια παίκτη της Ντιναμό, που σε 82 συμμετοχές έχει 17 γκολ και 17 ασίστ, ο ΠΑΟΚ στράφηκε στην περίπτωση του Αλεξάντρου Μιτρίτα, που αποτελούσε και βασική επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags