ΠΑΟΚ - Αλεξάντρου Μιτρίτα: Ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή (27/8) για λογαριασμό του Δικεφάλου του Βορρά παρά το γεγονός ότι η Κραϊόβα προσπαθούσε να τον πείσει να γυρίσει στην πατρίδα του, όμως η πρόταση της ελληνικής ΠΑΕ ήταν υπερδιπλάσια και δεν γινόταν να απορριφθεί.
Σύμφωνα με Μέσα της Ρουμανίας η New York City θα πάρει από τους Ασπρόμαυρους 500.000 ευρώ από τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ενώ μετά από διαπραγματεύσεις ο ποδοσφαιριστής θα λαμβάνει 50.000 ευρώ μηνιαίως, ποσό που θα φτάσει τις 600.000 ευρώ τον χρόνο.
Το ίδιο ρεπορτάζ τονίζει πως η προσφορά του ΠΑΟΚ για τον Αλεξάντρου Μιτρίτα ήταν υπερδιπλάσια από αυτή της Κραϊόβα, με το ποσό να φτάνει στο 1,1 εκατομμύριο για έναν χρόνο, ενώ δεν υπάρχει ακόμα πληροφορία για οψιόν αγοράς.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο