Κριστιάνο Ρονάλντο: Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με τις μετακινήσεις πρωτοκλασάτων παικτών να διαδέχονται η μια την άλλη. 

Μια από αυτές είναι η επιστροφή του Πορτογάλου σούπερ σταρ στην Γιουνάιτεντ, κάτι που φαίνεται να είναι πολύ κοντά, μιας και η Γιουβέντους έχει αποδεχθεί την πρόταση των Κόκκινων Διαβόλων ύψους περίπου 29 εκατομμυρίων ευρώ, με τον CR7 να είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών ύψους 25 εκατομμυρίων.

Μάλιστα οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ θέλουν να ολοκληρωθεί το deal όσο το γρηγορότερο και για αυτό το λόγο σύμφωνα με δημοσιεύματα προγραμματίζουν να περάσει στη Λισαβόνα ο Πορτογάλος τα ιατρικά και μετά να ταξιδέψει για το Μάντσεστερ.

Την ίδια στιγμή η Γιουβέντους δείχνει να έχει βρει τον αντικαταστάτη του σούπερ σταρ στο πρόσωπο του Εντέν Αζάρ καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία και την Ιταλία ρώτησαν ήδη τη Ρεάλ Μαδρίτης για την προοπτική να πάρουν δανεικό τον Βέλγο, αναπληρώνοντας άμεσα το κενό που θα αφήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο.