Facebook Pixel Έρλινγκ Χάαλαντ: "Τρελάθηκαν" στη Σίτι με τη... χυλόπιτα του Ρονάλντο και ετοιμάζονται για το "μπαμ" του καλοκαιριού
| 2021-08-27 20:23:00

"Τρελάθηκαν" στη Σίτι με τη... χυλόπιτα του Ρονάλντο και ετοιμάζονται για το "μπαμ" του καλοκαιριού

Sportdog Team
"Τρελάθηκαν" στη Σίτι με τη... χυλόπιτα του Ρονάλντο και ετοιμάζονται για το "μπαμ" του καλοκαιριού

Μπορεί μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής (27/8) οι Πολίτες να θεωρούσαν σίγουρο πως ο Πορτογάλος θα είναι παίκτης της ομάδας τους, όμως αυτό άλλαξε και πλέον είναι έτοιμοι να ενεργοποιήσουν μια... πυρηνική βόμβα που θα προκαλέσει σοκ.

Έρλινγκ Χάαλαντ: Οι Πολίτες αυτή τη στιγμή μετράνε δύο χαμένες υποθέσεις σούπερ σταρ ποδοσφαιριστών, παρά το γεγονός ότι είχαν περισσότερα χρήματα, καθώς τόσο ο Λιονέλ Μέσι, όσο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ντύθηκαν στα... γαλάζια.

Έτσι μετά και την απόφαση του Χάρι Κέιν να παραμείνει στην Τότεναμ και μπροστά στον κίνδυνο να μείνουν με επιθετικό δίδυμο τους Γκαμπριέλ Ζεσούς και Στέρλινγκ η Σίτι αποφασίσε να τα... δώσει όλα για τον Νορβηγό φορ.

Σύμφωνα με ιταλικές πηγές, ο αγγλικός σύλλογος είναι διατεθειμένος να κάνει μια πρόταση... all in και μάλιστα τονίζουν ότι η προσφορά μπορεί να φτάσει στα 150 εκατομμύρια, ποσό που δύσκολα η Ντόρτμουντ μπορεί να αρνηθεί για τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags