Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεν τελειώνουν το θέμα Μανωλά για Ολυμπιακό οι Ιταλοί - Δημοσίευμα "φωτιά" τρελαίνει τον Μαρτίνς
| 2021-08-28 00:05:00

Δεν τελειώνουν το θέμα Μανωλά για Ολυμπιακό οι Ιταλοί - Δημοσίευμα "φωτιά" τρελαίνει τον Μαρτίνς

Sportdog Team
Δεν τελειώνουν το θέμα Μανωλά για Ολυμπιακό οι Ιταλοί - Δημοσίευμα "φωτιά" τρελαίνει τον Μαρτίνς

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες οι ειδήσεις που έρχονται από την γειτονική χώρα να έδειχναν μια στασιμότητα στο θέμα του Έλληνα αμυντικού, όμως νέα ρεπορτάζ κάνει τον τεχνικό του Ολυμπιακού να μπαίνει σε... σκέψεις.

Ολυμπιακός: Μπορεί τις προηγούμενες μέρες να τα ρεπορτάζ από την Ιταλία να ανέφεραν ότι ο Κώστας Μανωλάς, τελικά, να έμενε στην Νάπολι, όμως τελικά νέο ρεπορτάζ βάζουν... φωτιά μιας και κάνουν λόγο για πιθανή ανταλλαγή του Έλληνα αμυντικού με τον Μαντί Καμαρά.

Πιο συγκεκριμένα η Tuttosport τονίζει ότι ο Μίνο Ραϊόλα συνεχίζει να παλεύει την επιστροφή του έμπειρου στόπερ στον Πειραιά, ενώ άλλα Μέσα προσθέτουν ότι σε ενδεχόμενη τράμπα του Αφρικανού χαφ και του αμυντικού της Νάπολι οι Ερυθρόλευκοι θέλουν άλλα 10 εκατομμύρια ευρώ, με τον έμπειρο ατζέντη να έχει ρόλο μεσολαβητή για να βγει κάτι τέτοιο από το... τραπέζι.

Να σημειώσουμε ότι οι Ιταλοί τονίζουν την εξαιρετική άποψη που έχει ο τεχνικός των Παρτενοπέι, Λουτσιάνο Σπαλέτι, για τον παίκτη - αποκάλυψη που έχει ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια, Μαντί Καμαρά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags