Facebook Pixel Ρεμς - Παρί Σεντ Ζερμέν: Πάρτι του Εμπαπέ στο ντεμπούτο του Μέσι με την Παρί Σεντ Ζερμέν (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-08-29 23:59:00

Πάρτι του Εμπαπέ στο ντεμπούτο του Μέσι με την Παρί Σεντ Ζερμέν (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πάρτι του Εμπαπέ στο ντεμπούτο του Μέσι με την Παρί Σεντ Ζερμέν (ΒΙΝΤΕΟ)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γάλλο σούπερ σταρ και το γεγονός που... κλέβει την παράσταση να είναι το ντεμπούτο του Αργεντίνου με την Παρί, οι παίκτες του Ποτσετίνο συνέχισαν με νίκες καθώς κέρδισαν με 0-2 τη Ρεμς εκτός έδρας.

Ρεμς - Παρί Σεντ Ζερμέν: Μπορεί το γεγονός της ημέρας να ήταν το γεγονός ότι ο Λιονέλ Μέσι φόρεσε σε επίσημο αγώνα, για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια, τη φανέλα άλλης ομάδας εκτός από αυτής της Μπαρτσελόνα, όμως ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν αυτός που οδήγησε τους Παριζιάνους στην τέταρτη σερί νίκη πρωταθλήματος, μιας και πέρασαν από τη Ρεμς κερδίζοντας με 0-2, με ισάριθμα δικά του τέρματα.

Η ομάδα της πρωτεύουσας ήταν καταιγιστική από την αρχή της αναμέτρησης και στο 15' με ωραία κεφαλιά ο Κιλιάν Εμπαπέ, μετά από σέντρα του Ντι Μαρία, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ισοφάρισαν στο 51' με τον Τουρέ, όμως μετά τη χρήση VAR το γκολ ακυρώθηκε, μιας και υπήρξε οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Τελικά το παιχνίδι... τελείωσε στο 63' με το δεύτερο γκολ του Γάλλου σούπερ σταρ, μετά από σέντρα του Χακίμι, ενώ τρία λεπτά μετά ο Λιονέλ Μέσι έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα της Παρί αντικαθιστώντας το Νεϊμάρ.

Δείτε τα γκολ στο Ρεμς - Παρί Σεντ Ζερμέν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags