Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Superleague: Κλείνει τεράστια συμφωνία ο ΠΑΟΚ - Έτσι... μοίρασαν τη Superleague Nova και Cosmote TV
| 2021-09-01 15:08:00

Κλείνει τεράστια συμφωνία ο ΠΑΟΚ - Έτσι... μοίρασαν τη Superleague Nova και Cosmote TV

Sportdog Team
Κλείνει τεράστια συμφωνία ο ΠΑΟΚ - Έτσι... μοίρασαν τη Superleague Nova και Cosmote TV

Σε ποιο κανάλι υπογράφει ο Δικέφαλος και ποιες ομάδες θα έχει τη φετινή σεζόν το κάθε συνδρομητικό. Η κεντρική διαχείριση... πήγε περίπατο και τα δεδομένα άλλαξαν.

Ολοταχώς για σέντρα στις 11 Σεπτεμβρίου στο νέο πρωτάθλημα της Superleague, καθώς πλέον επικυρώθηκε η συμφωνία της Cosmote TV και με τις πέντε -μέχρι πρότινος- άστεγες ομάδες του πρωταθλήματος, που δεν είχαν τηλεοπτικό συμβόλαιο

Μετά τη συμφωνία με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΟΦΗ, η Cosmote ανακοίνωσε το deal και με τους Απόλλωνα Σμύρνης, Βόλο, Ιωνικό, Λαμία, Παναιτωλικό για τα επόμενα δύο χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι θα ψηφιστεί στην αυριανή ΓΣ της Λίγκας η προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Έτσι λοιπόν η μόνη ομάδα πλέον που δεν έχει ανακοινώσει το νέο της τηλεπτικό συμβόλαιο είναι ο ΠΑΟΚ, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα θα έχουμε και την ανακοίνωση. Ο Δικέφαλος τα έχει βρει σε όλα με τη NOVA, με ένα εξαιρετικό deal από οικονομικής πλευράς και σύντομα θα γίνει και επίσημο.

Στο ίδιο συνδρομητικό είναι επίσης ο Ολυμπιακός, ο Ατρόμητος, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Άρης και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags