Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ακόμα "ψάχνεται" ο ΠΑΟΚ - Τι έδειξαν οι μεταγραφές - "Καθάρισε" με πέναλτι, κέρδος ο Καγκάβα (Vid)
| 2021-09-04 19:55:00

Ακόμα "ψάχνεται" ο ΠΑΟΚ - Τι έδειξαν οι μεταγραφές - "Καθάρισε" με πέναλτι, κέρδος ο Καγκάβα (Vid)

Sportdog Team
Ακόμα "ψάχνεται" ο ΠΑΟΚ - Τι έδειξαν οι μεταγραφές - "Καθάρισε" με πέναλτι, κέρδος ο Καγκάβα (Vid)

Ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε με 1-0 της Βέροιας σε φιλικό ματς, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καγκάβα. Ντεμπούτο για Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ και Άκπομ.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τη Βέροια, με τον Καγκάβα να πετυχαίνει το πρώτο του -έστω και ανεπίσημο- γκολ με τη φανέλα της ομάδας, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 69'.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέταξε ενδεκάδα που στερούταν ομοιογένειας, αφού ξεκίνησαν ως βασικοί οι νεοαποκτηθέντες Σίντκλεϊ, Άκπομ και Μιτρίτσα. 

Ο Άκπομ δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα, ο Μιτρίτσα είναι ακόμα ανέτοιμος, όμως έδειξε ότι πρόκεται για παίκτη με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και επικίνδυνο πόδι στις στημένες φάσεις, ενώ ο Σίντκλεϊ άφησε θετικές εντυπώσεις για την έφεσή του να ανεβαίνει και να συμμετέχει στην ανάπτυξη, παρά το γεγονός ότι είναι αριστερός μπακ.

Συνολικά, ο Δικέφαλος του Βορρά δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, ενώ αιτία προβληματισμού για τον Ραζβάν Λουτσέσκου θα αποτελέσουν ορισμένα εύκολα λάθη που έκαναν οι παίκτες του, δίχως να δέχονται πίεση. Αξίζει να σημειωθεί πως η είσοδος του Μπίσεσβαρ στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε επιθετική πνοή στην ομάδα, αλλά και ότι ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς απέτρεψε την ισοφάριση με σπουδαία απόκρουση στο 80'.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags