Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σοκ στον Ολυμπιακό - Είδηση για πραξικόπημα σε χώρα που είναι παίκτες του με την Εθνική (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-09-05 19:52:00

Σοκ στον Ολυμπιακό - Είδηση για πραξικόπημα σε χώρα που είναι παίκτες του με την Εθνική (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σοκ στον Ολυμπιακό - Είδηση για πραξικόπημα σε χώρα που είναι παίκτες του με την Εθνική (ΒΙΝΤΕΟ)

Έντονες είναι ώρες για τους Ερυθρόλευκους όπου προσπαθούν να μάθουν νεότερα από τα διεθνή Μέσα το τι ακριβώς συμβαίνει σε χώρα της Αφρικής όπου λέγεται πως οι ειδικές δυνάμεις έχουν συλλάβει τον Πρόεδρο και έχουν καταργήσει τους θεσμούς.

Ολυμπιακός: Πανικός επικρατεί τις τελευταίες ώρες της Κυριακής (5/9) στην Γουινέα, όπου βρίσκονται οι Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά, με τα διεθνή Μέσα να αναφέρουν πως έχει γίνει πραξικόπημα, με τις ειδικές δυνάμεις τις χώρας να έχουν συλλάβει τον πρόεδρο Άλφα Κοντέ και να έχουν καταργήσει τους θεσμούς, όπως φαίνεται και σε βίντεο, ενώ μάλιστα αναφέρουν: 

"Αποφασίσαμε αφού συλλάβαμε τον πρόεδρο, ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή μαζί μας, να καταργήσουμε το ισχύον Σύνταγμα, να καταργήσουμε τους θεσμούς. Αποφασίσαμε επίσης να διαλύσουμε την κυβέρνηση και να κλείσουμε τα σύνορα, στο έδαφος και στον αέρα".

Λίγο αργότερα το Υπουργείο Άμυνας της χώρας τόνισε ότι παρά την επίθεση η προσπάθεια αντιμετωπίστηκε, ενώ το Reuters αναφέρει πως η αυθεντικότητα του βίντεο με τους πραξικοπηματίες και τον πρόεδρο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τα γεγονότα και περιμένουν να μάθουν νεότερα για το τι συμβαίνει, μιας και οι δύο ποδοσφαιριστές του συλλόγου είναι στη Γουινέα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags