Facebook Pixel ΑΕΚ: Η πρώτη απόφαση-έκπληξη Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ - "Εντολή" σε ξένο άσο - Ανατροπή με τις μεταγραφές
| 2021-09-09 20:04:00

Η πρώτη απόφαση-έκπληξη Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ - "Εντολή" σε ξένο άσο - Ανατροπή με τις μεταγραφές

του Γιώργου Θεοδωράκη
Η πρώτη απόφαση-έκπληξη Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ - "Εντολή" σε ξένο άσο - Ανατροπή με τις μεταγραφές

Ο Σέρβος προπονητής δεν "κολλάει" σε ονόματα και θα το δείξει από το πρώτο κιόλας παιχνίδι της Ένωσης στο πρωτάθλημα. Ποιον παίκτη πιστεύει πάρα πολύ για τη νέα σεζόν και ποιοι θα μείνουν εκτός ενδεκάδας.
 

ΑΕΚ: Η Ένωση να έχει κάνει πολλές και σημαντικές μεταγραφές φέτος το καλοκαίρι, τόσες που η 11άδα κατά 90% θα είναι διαφορετική σε σχέση με εκείνη που τελείωσε τη σεζόν πέρσι η ομάδα. Παρόλα αυτά υπάρχει ένας παίκτης στο ρόστερ που δεν αποκλείεται να κλειδώσει τη φανέλα του βασικού.

Ο λόγος γίνεται για τον Σιμάνσκι, καθώς φαίνεται ότι τον υπολογίζουν πολύ για τη νέα αγωνιστική περίοδο που αρχίζει σε λίγες ώρες. Με τον Πολωνό βέβαια υπάρχει ένα ζήτημα: Είναι παίκτης ψυχολογίας ο Σιμάνσκι, άρα όταν δεν του βγαίνουν οι πρώτες κινήσεις στο γήπεδο στη συνέχεια χάνεται. Αν του πάει καλά το ματς στην αρχή, τότε είναι άλλος παίκτης.

Κι εδώ να σημειώσουμε κάτι ακόμα: Μια καλή ΑΕΚ μπορεί να δώσει στον παίκτη πολλά περισσότερα από εκείνα που του έδωσε πέρσι, να τον ανεβάσει το σύνολο δηλαδή, και να γίνει φέτος η κρυφή μεταγραφή της χρονιάς.

Μην αποκλείσετε ο Σιμάνσκι να είναι βασικός στη νέα Ένωση (παρά τον πολύ κόσμο που έχει η ομάδα στα χαφ), ακόμα και στην αρχή τού πρωταθλήματος που λογικά θα έχει μικρό ροτέισον η ομάδα. Ο Μιλόγεβιτς τον πιστεύει πολύ στο παιχνίδι του και δεν αποκλείεται να σταθεί στη διάρκεια της σεζόν στο πλάι του ΛεΤαλέκ ή ακόμα και χωρίς αυτόν στην 11άδα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καπέλωμα"-μήνυμα σε Μιλόγεβιτς - Παίζουν τρίλιζα στην ΑΕΚ - Τι έκανε ο Χασάν στην τελευταία ημέρα

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags