Αχμέντ Χασάν: Η μεταγραφή του Αχμέντ Χασάν στην Κόνιασπορ δεδομένα παραξένεψε τον κόσμο του Ολυμπιακού καθότι ο παίκτης απολάμβανε της εκτίμησης του Πέδρο Μαρτίνς.

Όπως αναφέρει η SportDay, ο Αιγύπτιος επιθετικός ήταν ο ίδιος που ζήτησε μεταγραφή. Προφανώς ο Χασάν συνειδητοποίησε, ότι ως τρίτος στην ιεραρχία των επιθετικών των Ερυθρόλευκων, μετά τους Τικίνιο και Αραμπί, δεν θα είχε τον χρόνο συμμετοχής που θα επιθυμούσε...

Πάντως ο Χασάν σε δηλώσεις του εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με την τροπή που πήραν τα πράγματα στην καριέρα του, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως φέτος έχει θέσει σαν στόχο την επίτευξη 15 τερμάτων με την τουρκική ομάδα.

«Για να είμαι ειλικρινής, είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Γυρίζω μια νέα σελίδα. Ξέρω ότι οι οπαδοί μας είναι πολύ θερμοί. Θα εκπληρώσω το καθήκον μου και θα βάλω όσα περισσότερα γκολ μπορώ για να κάνουμε την Κόνιασπορ επιτυχημένη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Φυσικά, κάθε επιθετικός έχει έναν συγκεκριμένο στόχο στο σκοράρισμα. Θέλω να πετύχω 15 γκολ φέτος, ώστε να συμβάλω στην επιτυχία της ομάδας μου. Όπως και στη δική μου χώρα, οι άνθρωποι αγαπούν το ποδόσφαιρο εδώ. Μπορώ να πω ότι θα μου αρέσει πολύ να παίζω στην Τουρκία».