Facebook Pixel Sportdog.gr | Ένας Καμαρά δεν έφερε την άνοιξη! Κόλλησε στο μηδέν ο Άρης με ΟΦΗ - Στο -5 στη βαθμολογία
| 2021-09-13 21:24:00

Ένας Καμαρά δεν έφερε την άνοιξη! Κόλλησε στο μηδέν ο Άρης με ΟΦΗ - Στο -5 στη βαθμολογία

Sportdog Team
Ένας Καμαρά δεν έφερε την άνοιξη! Κόλλησε στο μηδέν ο Άρης με ΟΦΗ - Στο -5 στη βαθμολογία

Λευκή ισοπαλία στο Κλεάνθης Βικελίδης στην αναμέτρηση που έκλεισε την αυλαία της 1ης αγωνιστικής της Super League.

Άρης – ΟΦΗ: Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχτηκαν Άρης και ΟΦΗ στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική της Super League. Οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι από τους Κρητικούς, έφτιαξαν ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Καμαρά, στερήθηκαν όμως ευστοχίας και τύχης.

Το ματς

Αμφότερες οι ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και με διάθεση να μην κλειστούν. Ο Άρης βέβαια λόγω έδρας είχε λίγο αέρα παραπάνω στις κινήσεις του και με κινητήριο μοχλό τον Καμαρά έπαιξε γρήγορα τη μπάλα. Οι Θεσσαλονικείς όμως στερήθηκαν καθαρής σκέψης και εκτέλεσης.

Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 3', όταν ο Σούντγκρεν βρέθηκε απέναντι απ'τον Επασί, αλλά η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Στην αμέσως επόμενη φάση ο ΟΦΗ απάντησε. 3' Καμάου μετά την εκτέλεση κόρνερ του Άρη έφυγε στην κόντρα και έμεινε όρθιος, έδωσε την πάσα στον Καστάνιος, αλλά αυτός καθυστέρησε πάρα πολύ και ο Μπράμπετς έδιωξε σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν οχτώ λεπτά αργότερα με τον Γκάμα να βγάζει μία σέντρα σουτ, χωρίς να βρεθεί κάποιος συμπαίκτης να αξιοποιήσει την ενέργειά του. Από εκεί και ύστερα οι Κρητικοί ισορρόπησαν το ματς, αν και οι Θεσσαλονικείς είχαν μερικές ευκαιρίες ακόμα για να ανοίξουν το σκορ.

Στο 23' ο Μαντσίνι μπήκε από δεξιά στην περιοχή και αντί να πασάρει στον αφύλακτο Καμαρά έκανε κάτι σαν παράλληλη μπαλιά και ανακόπηκε. Στο 27' το σουτ-κεραυνός του Μπερτόγλιο έφυγε άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε η απόπειρα του Καμαρά 6 λεπτά αργότερα, που ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε αισθητά εξαιτίας των αλλαγών, οι οποίες δεν μπόρεσαν να αποδώσουν. Δέκα λεπτά πριν το τέλος ο Άκης Μάντζιος πέρασε τον Μάνο στο ματς και γύρισε το σύστημα σε 4-4-2 προκειμένου να πάρει τον άσο, δεδομένου ότι ο ΟΦΗ κρατούσε εύκολα την ισοπαλία.

Οι γηπεδούχοι όμως δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα περισσότερο, πέρα από τη γυριστή κεφαλιά του Εντιαγέ, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ιτούρμπε, την οποία απέκρουσε ενστικτωδώς ο Επασί. Ο τελευταίος είχε δύσκολο έργο στις καθυστερήσεις, όπου ο Άρης πίεσε, έβγαλε δύο καλές στιγμές με Εντιαγέ και Μπράμπετς, καμία από αυτές όμως δεν μετουσιώθηκε σε γκολ με αποτέλεσμα να μείνει το 0-0 ως τελικό σκορ.

Έτσι οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στο -5 στη βαθμολογία, λόγω της τιμωρίας με αφαίρεση 6 βαθμών, ενώ ο ΟΦΗ έχει έναν βαθμό.

Άρης: Ντένις, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Λούμορ, Εντιαγέ, Σάσα, Μαντσίνι (86' Χαΐροβιτς), Μπερτόλιο (78' Μάνος), Μπρούνο Γκάμα (57' Ιτούρμπε), Αμπουμπάκαρ Καμαρά.

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκη, Βούρο, Πασαλίδη, Κοροβέση, Γκαγιέγκος, Ντε Γκουζμάν, Νέιρα (76' Σελίμοβιτς), Καμάου (76' Ουές), Φαν Ντούινεν (63' Λάμπρου), Καστάνιος (63' Ντουρμισάι)

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας) – Απτόσογλου (Αθηνών)

4ος διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)

VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

AVAR: Σαμοΐλης (Αθηνών)

Παρατηρητής: Τικόζογλου (Μακεδονίας)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags