Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτόν θέλουν να κρατήσουν πάση θυσία στον ΠΑΟ - Μπαίνουν μπροστά Ιβάνοβιτς και Αλαφούζος!
| 2021-09-14 19:33:00

Αυτόν θέλουν να κρατήσουν πάση θυσία στον ΠΑΟ - Μπαίνουν μπροστά Ιβάνοβιτς και Αλαφούζος!

Sportdog Team
Αυτόν θέλουν να κρατήσουν πάση θυσία στον ΠΑΟ - Μπαίνουν μπροστά Ιβάνοβιτς και Αλαφούζος!

Εκτός από την αγορά των ελεύθερων που ακόμα δεν έχει κλείσει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν να βάλουν μπροστά και την υπόθεση ανανεώσεων με έναν ποδοσφαιριστή να αποτελεί αυτή τη στιγμή προτεραιότητα.

Παναθηναϊκός - Χουάνκαρ: Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής είναι ίσως η πιο επιτυχημένη επιλογή της εποχής Τσάβι Ρόκα στους Πράσινους, έχοντας βοηθήσει πολύ και για αυτό τον λόγο οι άνθρωποι της ΠΑΕ, με την σύμφωνη γνώμη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν θέσει σαν προτεραιότητα την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει τον Ιούνιο του 2022.

Μάλιστα έχει υπάρξει ήδη μια πρώτη διερευνητική κουβέντα με την πλευρά του παίκτη, όπου υπήρξε θετική ανταπόκριση, με αυτούς που διαχειρίζονται την υπόθεση να πιστεύουν στην παραμονή του μιας και ο 31χρονος έχει προσαρμοστεί στη ζωή της Ελλάδας και πιθανά θα ήθελε να παραμείνει στη χώρα μας.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του Χουάνκαρ, ο Ισπανός έχει αναφέρει ότι θα ήθελε να είναι στην Αθήνα για δύο-τρία χρόνια ακόμα, κάτι που εκλαμβάνεται από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός σαν θετικό σημάδι, αρκεί να υπάρξει συμφωνία και στους όρους της συνεργασίας. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags