Ολυμπιακός: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στο Λιμάνι με τις μεταγραφές, δεδομένου ότι η ομάδα τελικά δεν έκλεισε την πόρτα της στην αγορά των ελεύθερων και αυτό από μόνο του δείχνει ότι υπάρχουν κενά ή ελλείψεις που ήθελαν να κλείσουν.

Αρχικά να δούμε την περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες, που φαίνεται ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία - Αν και η περίπτωσή του μπορεί να τραβήξει μέχρι και την Παρασκευή. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά είναι μια διαφορά που μπορεί να καλυφθεί και αυτό πιστεύουν όλοι στον Ολυμπιακό ότι θα γίνει τελικά. Είναι αισιόδοξοι για τον Γκάρι και αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να κρυφτεί.

Άλλωστε, ο Ευάγγελος Μίχος σας είχε αποκαλύψει τη Δευτέρα στο Sportdog.gr, πως ο Γκάρι Ροντρίγκες είχε προταθεί σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό με συμβόλαιο 1.1 εκατ. Ευρώ και σε αυτά τα λεφτά αναμένεται να κλείσει τελικά και το deal.



Αντίθετα, στην περίπτωση του Σιόβα κρατούν χαμηλά τους τόνους. Παρά τα όσα λέγονται δεξιά και αριστερά ο Έλληνας άσος δεν έχει μιλήσει με άλλη ελληνική ομάδα, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψει στο Λιμάνι. Υπάρχει και η πόρτα τής Ισπανίας που είναι ανοιχτή για εκείνον, αλλά καλό είναι να κρατήσουμε μικρό καλάθι για την ώρα με τον Έλληνα άσο.

Το θέμα του Σιόβα, άλλωστε, φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός θέλει να το αποσυνδέσει από εκείνο του Σεμέδο. Δηλαδή είτε έρθει ο Σιόβας είτε όχι, κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο διάστημα ο Σεμέδο θα επιστρέψει στις προπονήσεις και δεν αποκλείεται να τον δούμε σε κάποιους αγώνες. Ο λόγος; Για να διατηρηθεί στην καλύτερη δυνατή φόρμα, προκειμένου να παίζει και να μπορεί να πωληθεί σε αξιοπρεπή τιμή τον προσεχή Γενάρη...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνει" κορυφαίο όνομα ο Γκάρι στο Λιμάνι - "Καραμπόλα" Σιόβα με Σεμέδο - Απόφαση για Μαρτίνς