Facebook Pixel Όταν ο Μάκος έγινε… μπουκάλι!
| 2011-11-27 19:47:00

Όταν ο Μάκος έγινε… μπουκάλι!

Όταν ο Μάκος έγινε… μπουκάλι!

Ο Νίκος Κωστένογλου έκανε τα πάντα χθες για να πάρει το ματς – Τα δύο μπουκάλια… κόφτες, όταν πήγε στην ευθεία του επόπτη και το «θα σε σκοτώσω αύριο» στον Σιαλμά!

Ο μοναδικός αμυντικός μέσος που είχε η ΑΕΚ χθες, ήταν ο Γρηγόρης Μάκος. Ο Καφές τραυματίας, ο Ρίκκα τιμωρημένος, ο Γκέντσογλου δεν ήθελε να παίξει και ο Βάργκας έπαθε ίωση στο παρά… πέντε. Ο Νίκος Κωστένογλου δεν το έβαλε κάτω και ζήτησε από τον Γεωργέα να παίξει εκεί. Εκτός αυτής της «αλχημείας», έκανε και άλλα εντός γηπέδου. Έβγαλε τον Μάκο και τελείωσε το ματς χωρίς αμυντικό χαφ, με ένα χαφ που έπαιζε φορ, ένα δεξί χαφ που ήταν αριστερά και ένα φορ που ήταν δεξιά. Ότι δοκίμασε χθες ο «Κωστέ» του βγήκε και δικαιώθηκε με το 0-2.

Ωστόσο, ο Ελληνας τεχνικός της Ενωσης έκανε και… πολλά εκτός αγωνιστικού χώρου. Σε διακοπή του αγώνα στο δεύτερο 45λεπτο φώναξε τον Μάκο κοντά του. Γονάτισε στον αγωνιστικό χώρο και πήρε δύο μπουκάλια νερό και τα έβαλε το ένα δίπλα στο άλλο. Εκεί ξεκίνησε και του είπε «Εχουν δύο μέσους και παίζουν έτσι. Θέλω με τον Γεωργέα να είστε και εσείς ακριβώς έτσι στις θέσεις σας. Να μην φεύγετε στα άκρα!».

Εν συνεχεία ο Κωστένογλου έβαλε τον Σιαλμά στο παιχνίδι. Του φώναζε «Να ακολουθείς τον Κουτρομάνο παντού. Μην τον αφήνεις καθόλου!». Σε κάποια φάση ο Ελληνας επιθετικός έκανε αντεπίθεση και έκανε μια κούρσα, από την οποία δεν είχε γρήγορη επιστροφή και ο Παναιτωλικός είχε την μπάλα στο κέντρο. Ο «Κωστέ» πετάχτηκε σαν… ελατήριο και του φώναζε «Τρέξε πίσω! Θα σε σκοτώσω αύριο!!»

Στο 88’ σε μια φάση του Παναιτωλικού που είχε φάουλ, ο Κωστένογλου έφυγε από τον πάγκο του και πήγε στην ευθεία που έπαιζαν το οφσάιντ οι παίκτες του. Από εκεί έδινε εντολές για τα μαρκαρίσματα, και φώναζε συνεχώς με τον Κάκο να τρέχει πάνω του να τον φέρει πίσω. Ο 4ος του είπε ότι θα τον βγάλει, ο Κωστέ δεν πτοήθηκε λόγω της σπουδαιότητας της φάσης και ο Κάκος γυρνώντας απέβαλε τον Αλεξόπουλο που ήταν όρθιος και λίγο εκτός περιοχής.

ΠΗΓΗ: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags