Facebook Pixel Περιμένουν τους Τούρκους και τον Νοτιά στην ΑΕΚ
| 2011-11-28 22:26:00

Περιμένουν τους Τούρκους και τον Νοτιά στην ΑΕΚ

Περιμένουν τους Τούρκους και τον Νοτιά στην ΑΕΚ

Οι εξελίξεις στην ΑΕΚ αναμένονται ραγδαίες τα επόμενα 24ωρα με την διοίκηση να συζητά με τούρκικη επενδυτική εταιρία και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να έρχεται στην Αθήνα για την Γ.Σ.

Η διοίκηση της ΑΕΚ σήμερα προσπαθούσε να «επικοινωνήσει» τις “επαφές” με την τούρκικη εταιρία με «ιδιαίτερο» τρόπο για να μπορεί να το φέρει πιο… μαλακά στον κόσμο και να κοπάσει τις αντιδράσεις. Ωστόσο, από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ πιέζουν να έρθει η συγκεκριμένη πρόταση των Τούρκων πριν την Γενική Συνέλευση της Παρασκευής.

Στόχος τους είναι στην Συνέλευση των μετόχων, να έχουν κάτι συγκεκριμένο να παρουσιάσουν. Και ειδικά ενώπιον του Νίκου Νοτιά που όμως δήλωσε πριν λίγες ημέρες θα έρθει στην Αθήνα για να δώσει μια (κάποια) λύση στο πρόβλημα της ΑΕΚ. Πάντως, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και το πλάνο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ και τι έχει προετοιμάσει για να πει την Παρασκευή.

Πάντως, λόγο στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ και αναφορικά με το ενδιαφέρον της τουρκικής εταιρίας για την ΠΑΕ και το πώς θα εξελιχθεί, θα έχουν και οι Supporters. Ο Μάκης Κασνακίδης ειδικά που είναι… κοντά στον Αδαμίδη, ενώ έχει να εκπροσωπήσει ένα σημαντικό μερίδιο στις μετοχές της Ενωσης. Και αυτό διότι δέχθηκαν να πάρουν τις μετοχές και μαζί και τις ευθύνες του Πέτρου Παππά, ο οποίος αποφάσισε να φύγει χωρίς να πληρώσει τις υποχρεώσεις του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags