Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα διακόπτονται αυτή την εβδομάδα λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων.

Στο Nations League διεξάγονται οι 2 ημιτελικοί επί ιταλικού εδάφους. Στον πρώτο ημιτελικό, την Τετάρτη (21:45) στο Μιλάνο, η Ιταλία αντιμετωπίζει την Ισπανία. Στον δεύτερο ημιτελικό, την Πέμπτη (21:45) στο Τορίνο, συγκρούονται το Βέλγιο και η Γαλλία. Η διοργάνωση ολοκληρώνεται την Κυριακή με τον μικρό και τον μεγάλο τελικό. 

Οι δύο ημιτελικοί του Nations League, Ιταλία-Ισπανία και Βέλγιο-Γαλλία, παίζονται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Μόνο νίκη η Εθνική Ομάδα στη Γεωργία

Κρίσιμα παιχνίδια περιλαμβάνει και το πρόγραμμα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Εθνική Ομάδα, μετά την πρώτη της νίκη στον 2ο όμιλο με 2-1 κατά της Σουηδίας, αντιμετωπίζει το Σάββατο (19:00) στο Μπατούμι τη Γεωργία. Μοναδικός στόχος της είναι η νίκη πριν τη μεγάλη μάχη με τη Σουηδία, την Τρίτη 12 Οκτωβρίου στη Στοκχόλμη. 

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας είναι και ο αγώνας Τουρκία-Νορβηγία, ο οποίος διεξάγεται την Παρασκευή (21:45) στην Κωνσταντινούπολη. Οι 2 ομάδες διεκδικούν, μαζί με την Ολλανδία, την πρώτη θέση στον 7ο όμιλο.

Με 0% γκανιότα παίζονται στο Pamestoixima.gr και οι αγώνες Τουρκία-Νορβηγία και Γεωργία-Ελλάδα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Για όλα τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων, στο Nations League και τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά τους.

Οι προσφορές του Pamestoixima.gr

Το Pamestoixima.gr προσφέρει για όλο τον Οκτώβριο, την προωθητική ενέργεια «October F3st» για την οποία για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Συνεχίζονται και οι καθημερινές προσφορές με ενισχυμένες αποδόσεις σε τριάδες και πολλαπλά σκορ για επιλεγμένους αγώνες.

Στο Pamestoixima.gr θα βρείτε και τις ειδικές αγορές Cross Sports, τον στοιχηματισμό δηλαδή σε υποθετικά στοιχήματα τα οποία συνδυάζουν ομάδες και αθλητές από διαφορετικά σπορ.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr